Sevilla'nın son teklifi 7 milyon Euro!

Sevilla devre arasında İrfan Can için düşündüğü 12 milyon Euro'luk bonservis bedelini, milli futbolcunun yaşadığı performans düşüşüne bağlı olarak 7 milyon Euro'ya çekti.

Sevilla'nın son teklifi 7 milyon Euro!
Sevilla'nın son teklifi 7 milyon Euro!
GİRİŞ 11.06.2019 17:27 GÜNCELLEME 11.06.2019 17:27
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin de transfer gündeminde olan Medipol Başakşehir'in milli futbolcusu İrfan Can Kahveci için İspanyol ekibi Sevilla'nın devre arasında belirlediği 12 milyon Euro'luk bonservis bedelini 7 milyon Euro seviyelerine indirdiği öğrenildi. İrfan Can'ın özellikle sezonun 2'nci yarısında yaşadığı inişli çıkışlı grafiği nedeniyle transferini bekletmeye alan La Liga ekibi  transferi uygun şartlarda bitirmenin planlarını yapıyor.  

Medipol Başakşehir'in 2016-2017 sezonunun devre arasında 1.7 milyon Euro ve bir sonraki satıştan da yüzde 10 pay Gençlerbirliği'nden transfer ettiği İrfan Can Kahveci için İspanyol kulübü Sevilla devre arasında bonservisi için düşündüğü 12 milyon Euro'luk bonservis bedelini, milli futbolcunun yaşadığı performans düşüşüne bağlı olarak 7 milyon Euro'ya çektiği öğrenildi. İrfan Can transferini askıya alan ve beklemeye geçen La Liga ekibi çok daha düşük bir ücret karşılığında transferi sonlandırmak amacında. Yaşadığı ekonomik sorunlar nedeniyle Finansal Fair Play kurallarına uygun hareket ederek sorun yaşamak istemeyen Fenerbahçe, İrfan Can transferi teknik direktör Ersun Yanal tarafından çok istenilse de şartlar nedeniyle zor olduğu öğrenildi.
 

YORUMLAR 5
  • Samsunlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Tamamen abartı. Alanın elinde patlar. En ufak darbede yerlerde yuvarlanıyor.
    Cevapla
  • Cann 4 yıl önce Şikayet Et
    Irfan can 7 .milyon ederse abdülkadir 30 milton eder bu akşam gösterdi bunu
    Cevapla
  • Sercoo 4 yıl önce Şikayet Et
    Oldu adamlara bak satmayın o fiyata
    Cevapla
  • Gurbetci 1903 4 yıl önce Şikayet Et
    Besiktasa git 3 milyona fikret seni iyi pazarlar cenkte oldugu gibi.
    Cevapla
  • Elbyli58 4 yıl önce Şikayet Et
    Restine rest çekin.50 milyon alırsan
    Cevapla