Yok böyle maç! 7 gol atıldı! 90+2'de gelen zafer...

İtalya Serie A 2. hafta maçı nefesleri kesti! Napoli 3-0'dan skoru eşitlese de son sözü Juventus söyledi ve 90+2'de gelen golle maçı kazandı.

Yok böyle maç! 7 gol atıldı! 90+2'de gelen zafer...
Yok böyle maç! 7 gol atıldı! 90+2'de gelen zafer...
GİRİŞ 01.09.2019 00:20 GÜNCELLEME 01.09.2019 00:53
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Serie A'da 2. hafta maçında Juventus ile Napoli karşı karşıya geldi. Büyük heyecana sahne olan maçı Juventus son dakikalarda bulduğu golle 4-3 kazandı.

 

 

Juventus Allianz Stadı’nda oynanan müsabakaya, ev sahibi takım hızlı başladı. Siyah-beyazlılar, henüz 15. dakikada De Sciglio’nun yerine oyuna giren Danilo'nun attığı golle 16. dakikada 1-0 öne geçti. Bu golden üç dakika sonra Juventus'ta Arjantinli golcü Gonzalo Higuain, eski takımının ağlarını sarsarak farkı 2’ye çıkardı: 2-0.  İlk yarı, bu skorla Juventus’un üstünlüğüyle sona erdi.

Mücadelenin ikinci yarısı ise karşılıklı gol düellosu şeklinde geçti. Juventus, 62. dakikada Portekizli yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo ile skoru 3-0'a getirdi. Bu gole Napoli, 66.dakikada Kostas Manolas’ın kafa golüyle karşılık verdi ve fark yeniden ikiye düştü: 3-1. Konuk Napoli, bu golden iki dakika sonra yeni transferi Meksikalı Hirving Lozano ile farkı bire indirdi: 3-2. 81. dakikada Napoli, Giovanni Di Lorenzo ile beraberlik golünü buldu ve 3-0’lık yenilgiden durumu 3-3’e getirdi. Karşılaşmanın son anlarında, 90+2. dakikada Juventus’un kullandığı serbest vuruşta Kalidou Koulibaly, topu kendi kalesine gönderdi ve Juventus yeniden 4-3 öne geçti. 

 

 

Juventus, bu golle rakibini 4-3 yenerek, 3 puanı alan taraf oldu. Napoli ise bu sezonki ilk yenilgisini almış oldu. 

Napoli’nin sezon başında Fenerbahçe’den transfer ettiği  Makedon oyuncu Eljif Elmas da 74. dakikada oyuna Allan’ın yerine dahil oldu. Elmas, Juventus'un son golünden önceki faul yapan isim oldu. 

Juventus'ta ise Merih Demiral süre almadı.

Zatürre olan Juventus Teknik Direktörü Maurizio Sarri, bu maçta da takımını yalnız bıraktı. 

YORUMLAR 2
  • 21mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    maç sonunda 4 gol atmış olan napoli kaybetti :)
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    4. gol kendi kalesine atildi bari onuda söyle arkadaslar yanlis anlamasin :)
    Cevapla