Ronaldo'dan Merih Demiral'a asker selamı

Asker selamı verdiği için İtalya'da eleştirilen Merih Demiral, "Tesislere girdiğimde Cristiano Ronaldo beni asker selamı vererek karşıladı" dedi.

GİRİŞ 17.10.2019 20:05 GÜNCELLEME 17.10.2019 20:18
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

Türkiye ile Fransa arasındaki milli maçta asker selamı verince Juventus’ta ceza alması gündeme gelen Merih Demiral, Portekizli takım arkadaşı Cristiano Ronaldo’nun kendisine asker selamı vererek destek olduğunu açıkladı.

Juventus taraftarları siyasi görüşleri nedeniyle Merih Demiral’ın kulüpten gönderilmesi için sosyal medyada kampanya başlatmıştı. Cumhuriyet’te yer alan habere göre, Merih Demiral, “Juventus tesislerine gittiğimde Cristiano bana asker selamı vererek karşıladı. Bu hareketi karşısında şok oldum ama gurur duydum. Şimdi İtalyan senatörler ne yapacak çok merak ediyorum” dedi.

UEFA SORUŞTURMA AÇTI

Arnavutluk ve Fransa maçlarında Türk oyuncuların Suriye’nin kuzeyindeki askeri harekata destek mesajı için asker selamı vermesi UEFA tarafından soruşturma açılmasına yol açmıştı.

 

 

BLATTER’E TEPKİ İÇİN ASKER SELAMI VERMİŞTİ

Ronaldo, Real Madrid’de oynadığı dönemde Sevilla karşısında attığı golden sonra asker selamı vermişti. O dönem FIFA Başkanı Blatter, Messi için “Çok hızlı, oynarken sanki dans ediyor”, Ronaldo için ise “Kuaföre daha çok para harcıyor. Sahaya bir komutan gibi çıkıyor, yavaş konuşuyor talimatlar veriyor. Neredeyse bir askeri taklit ediyor” demişti. Ronaldo, Blatter’e tepki için asker selamı vermişti.

 

 

YORUMLAR 76
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam valla bu Ronaldo yaa. Adam Filistin’e destek veriyor, İsrailli futbolcuya formasını vermedi, her haliyle örnek bir insan olmaya çalışıyor ve şimdi de herkesin ülkemize ve futbolcularımıza saldırdığı günlerde Merih Demiral’a destek çıkıyor
    Cevapla
  • MÜSLİM 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim müslümanlıkla şereflendirsin...
    Cevapla
  • erdoğan 4 yıl önce Şikayet Et
    Şu Ronaldo eli öpülesi çocuk sanki rabbim onu fakir fukara kimsesizlere muhtaçlara yardım elini uzatsın koruyup kollasın diye yaratmış Dini inancı İslamiyet değil ama Birçok müslümanım diyenden daha çok müslüman hareketleri var Eeehh ne diyelim Allah da gönlüne göre veriyor zaten.Kristof Daum Askerimizi ve Türk halkının askere güven ve bağlılığını ne de güzel anlatmış aldığın para helal olsun sana .
    Cevapla
  • BİTLİSLİ BABA 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayranınım senin Ronaldo. Yüce Allah'ım sana Müslümanlığı nasip etsin inşallah. Müslümanı Müslüman olduklarını sandığımız Araplardan daha iyi düşünüyorsun. Allah seni her işinde muvaffak etsin.
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen filistinli mazlumlara el actin simdi ise Türk ordusuna selam gonderiyorsun bu mübarek cuma gününde Rabbim sana müslüman olmayı kalbinin Yüce yaratıcıya açılması için dua edeceğim Helal olsun
    Cevapla
  • Aydın 4 yıl önce Şikayet Et
    Bende katılıyorum sana kardeşim. Amin. Amin. Amin
    Cevapla
  • Ülkeci 4 yıl önce Şikayet Et
    En bugününden müslüman kardeşimiz olursun inşaallah. Emin ol huzur islamda.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle