Federasyon Başkanı: 'Hakemler TV'ye çıkmalı'

İtalya Futbol Federasyonu Başkanı Gabriele Gravina, hakemlerin verdikleri kararlar hakkında kamuoyuna açıklama yapmasını talep etti.

Federasyon Başkanı: 'Hakemler TV'ye çıkmalı'
Federasyon Başkanı: 'Hakemler TV'ye çıkmalı'
GİRİŞ 19.11.2019 17:56 GÜNCELLEME 19.11.2019 18:01
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Hakemler ile toplum arasında bir iletişim olmadığına değinen Gravina, "Her zaman hakemlerimizi savunuyor ve onların değerini biliyoruz. Ancak, şeffaflık gerekiyor. Hakemler de artık kararları ve performansları nedeniyle bedeller ödemeli." dedi.

 

 

Federasyon Başkanı Gravina, "VAR sonrası hakemler hatalı bir karar verdiğinde iyi niyetli mi, yoksa kötü niyetli mi olduğuna dair bir sürü yorum yapılıyor. Kötü düşünceler, daha fazla ilgi çektiği için futbolseverlerin kafaları karışıyor." ifadelerini kullandı.

"ÇIKSIN TELEVİZYONDA ANLATSINLAR"

 

 

Hakemlerin maçlardan sonra açıklama yapmasını isteyen Gravina, "Hakemler Birliği Başkanı Nicchi ve Coverciano Teknik Merkezi Şefi Nicola Rizzoli'den, her hafta maçlar bittikten sonra TV'ye çıkmalarını ve tartışmalı kararlar hakkında topluma açıklama yapmalarını talep ediyoruz. Kararların neden, nasıl ve hangi gerekçeyle verildiğini anlatmalarını, doğru ya da yanlış, olgunca ve dürüstçe bunu topluma aktarmalarını talep ediyoruz. Bence bu şekilde aynı hatalar tekrar edilmeyecek ve hakemler ile futbolseverler arasında bir bağ oluşacaktır." diyerek sözlerini noktaladı.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 5
  • Sadık ceyhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Devrim niteliğinde dogru bir teklif.
    Cevapla
  • erdem 4 yıl önce Şikayet Et
    çok haklı
    Cevapla
  • Zeki 4 yıl önce Şikayet Et
    Cok dogru olur.
    Cevapla
  • FutbolSEVER 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynı şekilde bizim ülkemizde de hakemler çıksın ve kararlarının açıklaması mert bir şekilde kamuoyu ile paylaşsınlar.
    Cevapla
  • fair play 4 yıl önce Şikayet Et
    güzel fikir
    Cevapla