Devre arasının ilk transfer bombası patladı!

Salzburg'un golcüsü Erling Haaland'ın yeni takımı resmen belli oldu. 19 yaşındaki Norveçli golcü, Borussia Dortmund'a transfer oldu.

Devre arasının ilk transfer bombası patladı!
Devre arasının ilk transfer bombası patladı!
GİRİŞ 29.12.2019 17:52 GÜNCELLEME 29.12.2019 17:52
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Almanya Ligi takımlarından Borussia Dortmund, Şampiyonlar Ligi'ne damga vuran RB Salzburg'un 19 yaşındaki golcüsü Erling Haaland'ı kadrosuna kattığını açıkladı.

Juventus ve Manchester United'ın da istediği Erling Haaland için Borussia Dortmund, Salzburg'a 30 milyon euro ödeme yaptı.

WATZKE: "ISRARIMIZ KARŞILIĞINI BULDU"


Alman ekibinin CEO'su Hans-Joachim Watzke bu transferin ardından "Avrupa'nın büyük kulüplerinden gelen birçok teklife rağmen, Haaland sportif rekabet ve bakış açısı nedeniyle Dortmund'u tercih etti. Israrımız karşılığını buldu." açıklamasını yaptı.

HAALAND: "DORTMUND'U SEÇTİM ÇÜNKÜ..."

Erling Haaland transferinin açıklanmasının ardından "En başından beri harika bir kulüp olan Dortmund'a transfer olma ve 80 bin taraftarın önünde, harika atmosferde oynama isteğim vardı. Bunun isteğiyle yanıyordum." diye konuştu. 

Bu sezon Salzburg ile 22 maça çıkan Erling Haaland, 28 gol atarken, 7 de asist yaptı. Erling Haaland, Şampiyonlar Ligi'nde 6 grup maçında, 8 gol atarak Avrupa devlerinin ilgisini çekti ve tercihini Dortmund'dan yana yaptı.

YORUMLAR 7
  • KANDIRALI 4 yıl önce Şikayet Et
    o kadarda aman aman bir yetenek değil ahanda buraya yazıyorum.
    Cevapla
  • Forza 4 yıl önce Şikayet Et
    30m euro verebilicek kulup yok Turkiyede ; ama böyle yildiz adaylarini bu sekilde parlamadan scout ekiplerimiz kesfetmeli..
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    tabi tabi, almanlarla avusturyalilar gizli isbirlige devam. 50-60 a satabilecegi oyuncuyu Dortmund a 30 a veriyor. Lewandowski biraktiktan sonra Bayern 80 a Dortmunddan alacak ve güzelce parayi aralarinda oradan buraya itecekler. Biz ise birbirimizi yemeye devam edelim..
    Cevapla
  • martli 4 yıl önce Şikayet Et
    iki seneye kalmaz 2 misli fiyata satarlar. 35 yaşına gelince de yildiz diye bizimkiler kapışırlar
    Cevapla
  • Ahmed 4 yıl önce Şikayet Et
    bizi ne ilgilendirir Dortmundun transferi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle