Mert Çetin için yeni transfer iddiası

Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Mert Çetin'in Verona'ya kiralık verilebileceği İtalyan basını tarafından yazıldı.

Mert Çetin için yeni transfer iddiası
Mert Çetin için yeni transfer iddiası
GİRİŞ 18.01.2020 09:39 GÜNCELLEME 18.01.2020 09:39

Galatasaray'ın stoper transferi için zemin yokladığı ancak olumsuz yanıt aldığı Romalı Mert Çetin için Serie A'dan teklif olduğu iddia edildi.

SkySports'un haberine göre Mert Çetin'in Hellas Verona'ya kiralık gönderilerek maç tecrübesi kazanmasının hedeflendiği belirtildi. Oyuncu için uzun vadeli planları olan Roma'nın Mert Çetin'i Serie A içinde tutarak daha gelişimini yakından takip etmek istediği belirtiliyor.

Roma'nın düzenli olarak forma giymesi için Mert Çetin'i göndermek istediği Verona'da eski Galatasaraylı Koray Günter de savunmanın ortasında düzenli olarak forma giyiyor.

Mert Çetin son röportajında Roma'da uzun yıllar forma giymek istediğini açıklamıştı. Mert Çetin'in açıklaması şu şekilde: "Ben adım adım gidiyorum. Roma'ya transfer oldum ve ilk hedefim burada kalıcı olmak. Burada kalıcı olup uzun yıllar Roma forması giyebilmek. Roma forması altında büyük başarılar elde etmek istiyorum. Ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde güzel şeyler olacak"