18 yaşında antrenör oldu, dünya rekoru kırdı!

Henüz 18 yaşında olmasına karşın UEFA B lisansı alarak antrenör olan Jordan Hadaway, Real Madrid'in antrenörlük eğitimlerini tamamlayarak İspanyol ekibinde göreve başladı.

18 yaşında antrenör oldu, dünya rekoru kırdı!
18 yaşında antrenör oldu, dünya rekoru kırdı!
GİRİŞ 11.02.2020 20:02 GÜNCELLEME 11.02.2020 20:09
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Liverpool Hope Üniversitesi'nde bir öğrenciyken UEFA lisansını alan Jordan Hadaway, daha sonra Galler'in Caerwys FC kulübüne teknik direktör oldu ve bu alanda 18 yaşıyla dünya rekoru kırdı.

 

 

Daha sonra ise Real Madrid'in antrenörlük derslerinin verildiği eğitimlere katılan Hadaway, şimdilerde Avrupa çapında İspanyol devinin futbol okullarında antrenör olarak görev yapacak.

"YAŞIMA RAĞMEN BANA SAYGI DUYACAKLARINI BİLİYORDUM"

 

 

Bu genç yaşta antrenörlük konusunda kendisini geliştiren Hadaway, Caerwys'deki ilk günlerini anlattığı açıklamasında, "Yaşıma rağmen bana saygı duyacaklarını biliyordum. İlk çalışmaya başladığımızda takıma 'Beni burada istemiyorsanız söyleyin' dedim. En yaşlısı 36 yaşında olan kadroda deneyimli futbolcular vardı" şeklinde konuştu.

"ÇOK AYRICALIKLI BİR DURUM, MUHTEŞEM BİR DUYGU"

Yaptığı çalışmalar Real Madrid'in ilgisini çektikten sonra eğitimlerine katılan Hadaway, "UEFA B lisansımı bitirmem beklendikten sonra, Real Madrid'de tam zamanlı kadrolu personel oldum. Çok ayrıcalıklı bir durum. Raul, Arbeloa, Roberto Carlos, Solari gibi kişilerle yan yana çalışmak muhteşem bir duygu" sözlerini kullandı.

YORUMLAR 3
  • hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    türkiyede seminer bile duzenlenmıyor cunku sistem yok ve herkes torpılle olur
    Cevapla
  • Murat Han 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizde 18 lik topçular ilk iş olarak gece klüplerinde sabahlamaya başlıyor
    Cevapla
  • Barbar 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizim ligde 18lik oyuncuları sahada ender görürken adamlara bak.
    Cevapla