'Juve nasıl 10 puan fark yapamaz, şaşkınım!'

Liverpool menajeri Jürgen Klopp, Juventus'un İtalya'da 10 puan farkla lider olamamasına şaşırdığını ifade etti.

'Juve nasıl 10 puan fark yapamaz, şaşkınım!'
'Juve nasıl 10 puan fark yapamaz, şaşkınım!'
GİRİŞ 15.02.2020 15:24 GÜNCELLEME 15.02.2020 15:24

İngiltere Premier Lig'de tarihi bir sezon geçiren Liverpool, bu sezon yine Şampiyonlar Ligi kupasını kazanmak için oldukça iddialı...

Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid ile eşleşen Liverpool'da menajer Jürgen Klopp, hem Atletico hem de Juventus ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Şampiyonlar Ligi'nde nereye kadar gidebilecekleri konusunda bir fikrinin olmadığını ifade eden Klopp, "Şu anda Şampiyonlar Ligi'nde neler yapabileceğimizi ve ne kadar gidebileceğimizi düşünmenin anlamı yok. Bildiğim bir şey, geçen yıl en iyi olanı yenebileceğimizi gösterdik ve bu yıl da güçlü takımlar karşısında savaşmaya hazırız" dedi.

Sezon başlamadan önce Juventus'u Şampiyonlar Ligi'nin en büyük favorisi olarak gördüğünü ifade eden Klopp, "Juventus hayatım boyunca gördüğüm en iyi kadroya sahip, kalite oyuncular var, çılgın gibiler. Sezon başlamadan önce Juventus, Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu için benim favorimdi ama belli ki İtalyan futbolunu yeterince izlemiyorum çünkü Juventus'un neden Serie A'nın zirvesinde 10 puan farkla lider olamadığını çözemiyorum" şeklinde konuştu.

KAYNAK: SPORX