Rezalet karara maç anında açıklama!

Chelsea - Tottenham maçında VAR'ın kırmızı kart uyarısı yapmaması sonrası Premier Lig Hakemler Birliği maç sırasında açıklama yaptı.

Rezalet karara maç anında açıklama!
Rezalet karara maç anında açıklama!
GİRİŞ 22.02.2020 20:11 GÜNCELLEME 22.02.2020 20:11
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Chelsea ile Tottenham arasındaki müsabaka sırasında Giovani Lo Celso'nun yaptığı Cesar Azpilicueta'ya yaptığı faul gündeme oturdu.

Giovani Lo Celso, Azpilicueta'nın baldırına bastı. Chelsea teknik heyeti ve futbolcular, bu pozisyon için kırmızı kart bekledi.

Hakem Michael Oliver, oyunu durdurdu ve video yardımcı hakemin pozisyonu incelemesini bekledi. Uzun süren incelemenin ardından Lo Celso'ya kart çıkmadı.



MAÇ DEVAM EDERKEN RESMİ AÇIKLAMA!

Maçın 52. dakikasında gerçekleşen bu pozisyondan 15 dakika sonra PGMOL'dan (Premier Lig Hakemler Birliği) resmi bir açıklama geldi.



PGMOL VAR Koordinasyon Merkezi'nden yapılan açıklamada, "PGMOL'un bu pozisyon hakkında kararı ve görüşü nettir. Bu pozisyonda kırmızı kart verilmeliydi. Hakemin kararı kendi yorumudur ve kırmızı kart olmadığını düşünmüştür." ifadeleri kullanıldı.



Bir ay önce Arsenal ile Crystal Palace arasındaki mücadelede Pierre-Emerick Aubameyang, benzer bir hareket sonrası VAR uyarısıyla kırmızı kart görmüştü.

YORUMLAR 19
  • Gebze 4 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizde maalesef Beşiktaş düşmanlığı var geçenlerde varsiz ve varlı puan durumu yapmışlar Beşiktaş'ın orada bile hakkını çalıyorlar puan durumunu yapan Deniz Çoban yani eski hakem Beşiktaş düşmanı
    Cevapla
  • alonecanary 4 yıl önce Şikayet Et
    kural var, hakemin takdirine bırakılıyor. 'var'a bakılıyor, gene hakemin takdirine bırakılıyor. kurallara ve bilgisayar destekli görüntülere uyulmayacak ise ne gerek var bu kadar yorum üretilecek haberlere.. bırakın hakemler stressiz stressiz maçları yönetsin.
    Cevapla
  • orhan 4 yıl önce Şikayet Et
    zaten futbola gerek yok... futbol bir oyun olmaktan çıktı ve şimdilerde sömürü aracı ve endüstriyel bir düzen halini aldı..
    Cevapla
  • enisefe190344malatya 4 yıl önce Şikayet Et
    hakem iye sırıtıyo??
    Cevapla
  • yALÇIN 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de Fenerbahçeli oyuncu bileğine basmak sıradan bir şeydir. Foul bile verilmez
    Cevapla
  • alnl 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir yoruma bakarım birde söyleyene
    Cevapla
  • Hasan Bennn 4 yıl önce Şikayet Et
    Avrupadan hakem getirsekmi dersiniz... yada avrupada daha iyi bu işler... alın başınıza çalın avrupanızı....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle