Merih gönülleri fethetti! Tam 2 bin aileye...

Juventus’ta forma giyen milli futbolcu Merih Demiral, koronavirüsün yayılmasını önlemek adına vatandaşların evde daha fazla kalması için 2 bin aileye erzak yardımı yapacağını açıkladı. ​

Merih gönülleri fethetti! Tam 2 bin aileye...
Merih gönülleri fethetti! Tam 2 bin aileye...
GİRİŞ 26.03.2020 19:11 GÜNCELLEME 26.03.2020 19:15
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus’ta forma giyen milli futbolcu Merih Demiral, koronavirüs mücadelesinde anlamlı bir yardıma imza atıyor. Başarılı futbolcu, koronavirüse rağmen evden çıkmak zorunda kalan ailelere evde daha fazla durabilmeleri adına erzak yardımı yapacağını duyurdu. Demiral, yapacağı yardımı sosyal medya hesabından şu ifadelerle açıkladı:

"Covid-19’a rağmen evinden çıkmak zorunda olan insanlarımızdan Kizilay'ın belirleyeceği 2000 aileye evlerinde daha çok kalabilmeleri için gerekli erzak yardımını yapacağımı da belirtmek isterim."

 

 

YORUMLAR 21
  • umutluo 4 yıl önce Şikayet Et
    adamsın adammmmm keşke senden çok daha fazla kazancı olanlarda şu olayı yapabilse
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun
    Cevapla
  • Hüseyin babadağlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal be turkıye ın demir adamı
    Cevapla
  • Afyonlu Kadir 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun Merih senin insanlara çok ihtiyacı ülkenin tam bir Türk gencisin öbür sanatçılar futbolcular aydınlar iş adamları oyuncular neredesiniz niye bu zor durumda topluma destek olmuyorsunuz. Hep cebinizi doldurun bakalım bunun bir de öbür dünyası var. Hesap günü geldiğinizde o paralar kurtarmıyacak sadece yaptınız iyilik hayır kurtarma vesile olur.
    Cevapla
  • AAA 4 yıl önce Şikayet Et
    bende 5binbaileye yardım yapacam lafla değilmi
    Cevapla
  • Vatan sever 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun, sahadaki duruşunu, saha dışınıda yansıtıyor, güzel insan. Darısı diğer milyonlar kazanan, futbolcu, iş adamı vs. Başlarına.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle