Prenses Diana öldürülmüş olabilir!

İngiltere polisi, Prenses Diana ve arkadaşı Dodi el Fayed'in 1997'de Paris'te hayatlarını kaybettiği trafik kazası ile ilgili yeni bilgilerin doğruluğu üzerinde çalıştıklarını açıkladı. İddiaya göre, Diana öldürülmüş olabilir.

Prenses Diana öldürülmüş olabilir!
Prenses Diana öldürülmüş olabilir!
GİRİŞ 18.08.2013 10:26 GÜNCELLEME 18.08.2013 11:54
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Prenses Diana'nın ölümü bir kez daha polis merceği altında. Londra polisi, 1997'de Paris'te geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Prenses'in ölümüyle ilgili yeni bilgi ve kanıtlara sahip olduğunu duyurdu.

Polis bu bilginin ne olduğunu açıklamadı, ancak İngiliz basınında yer alan haberlere göre,  Prenses Diana'nın ölümünün arkasında "SAS" olarak bilinen İngiliz özel operasyon alayı olabilir. Bir başka değişle, İngiliz polisi ilk kez prensesin öldürülmüş olabileceği iddiasını araştıracak.

Prenses Diana'nın ölümüyle ilgili 2008'de sonuçlanan soruşturmada, kazanın şoförün ihmali nedeniyle meydana geldiği sonucuna varılmıştı.  Prens Charles'ın eski eşi olan Prenses, 36 yaşındayken Paris'te geçirdiği trafik kazası sonucu erkek arkadaşı Dodi El Fayed'le birlikte hayatını kaybetmişti.

YORUMLAR 12
  • okan tunç 10 yıl önce Şikayet Et
    İngilizler. Tamam işte İngiliz kamuoyuna Mısır'ı unutturdular artık İngiltere aylarca bunu konuşur kraliyet ailesi magazin ve haber ajanslarının baş gündemidir orada her zaman
    Cevapla
  • hasan yılmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    sisi yapmıştır. kesin sisi nin işidir.pisi pisi ile işbirliği içinde.o da tutmazsa ergen işidir
    Cevapla
  • kazanmakgaranti.tk 10 yıl önce Şikayet Et
    Zaten öldürüldü!. Prenses Diana'yı kullanıp kullanıp attılar. Kendi sapık aile içi ilişkileri için zavallı kadını kurban olarak seçtiler. Sonra da yaşaması tehlikeli olduğundan sonunu getirdiler. "Gelenler" belgeselini izleyin.
    Cevapla
  • İskender Melekli 10 yıl önce Şikayet Et
    ERGENEKON'UN İŞİ OLABİLİR..... Derinlemesine araştırılmalı.Arabasından "boru" falan çıktı mı?Arabanın lastik havası hava durumuna uygun muydu? bu ve buna benzer durumlar ergenekon'un işi olabileceğini akla getiriyor.Yeni Akit gazetesi bu olaya derhal el koymalı ve gereken yazıları yazmalıdır.
    Cevapla
  • alat asim 10 yıl önce Şikayet Et
    DÜNYADA SAĞ ELİNE SOL, SOL ELİNE SAĞ DİYEN ENAYİLER ÇOKTUR.. Bazı kişiler de öl dedinmi ölürler. mesela kullandığı uçağı düşürür, arabayı çarpar vs. tabi bu arada yanındakiler de ölür ve amaca ulaşılır. Bu kişilerin birçoğu böyle işleri eşşek cennetinin aNAH tarını boyunlarına astıkları için yaparlar. öteki tarafta baş eşşek bu kişileri kuyruklarından tutar ve ahırlarına fırlatır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti