Paris Belediye Başkanı'ndan Fox'a dava

Paris Belediye Başkanı Hidalgo, Charlie Hebdo katliamının ardından 'kutuplaştırıcı' haberler yapan Fox News kanalına dava açacağını söyledi.

Paris Belediye Başkanı'ndan Fox'a dava
Paris Belediye Başkanı'ndan Fox'a dava
GİRİŞ 21.01.2015 11:56 GÜNCELLEME 21.01.2015 13:51
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

CNN'den Christiane Amanpour'la konuşan Paris Belediye Başkanı Anne Hidalgo, Amerikan Fox News kanalının katliamdan sonra 'kutuplaştırıcı' haberler yaptığını söyleyerek İslam karşıtı yayınlardan dolayı yargıya başvuracaklarını söyledi.

Hidalgo, "Bize hakaret edilirse, imajımız zedelenirse, dava açmamız gerekir. Sarf edilen o sözlerin geri alınması için sanırım mahkemeye gideceğiz. Paris'in imajı ve Paris'in itibarı konusunda önyargılı davranıldı" dedi.

PARİS'TE ŞERİAT BÖLGELERİ VAR HABERİ

Fox News programcısı Sean Hannity 7 Ocak'ta yaptığı programda, başta Paris olmak üzere Avrupa 'nın birçok yerine Müslüman akını nedeniyle 'girilemez bölgeler' oluştuğunu, polis ve hükümet yetkililerinin bile giremediğini iddia ettiği bu bölgelerin şeriatla yönetildiğini ileri sürmüştü.

Bundan birkaç gün sonra da aynı kanalın programcısı Jeanine Pirro'nun konuk ettiği Steve Emerson adlı yorumcu da, Müslüman yoğunluğunun fazla olduğu Paris gibi kentlerde bazı bölgelerde şeriat mahkemeleri kurulduğunu ve polisin dahi buralara karışamadığını iddia etmişti.

YORUMLAR 2
  • Abdullah 9 yıl önce Şikayet Et
    Gavurun yaptığı eleştiriyi paralelciler yapamıyor. Sonra da "Müminiz biz" diyorlar. Allah biliyor kimin ne olduğunu.
    Cevapla
  • turkmenoglu 9 yıl önce Şikayet Et
    ne oldu fikir ozgurlugunuz huh? Eger o karikaturler cizilmeden veya cizildikten sonra arka cikmayip boyle dava acsaydiniz ne ortam bu kadar gerilirdi ne de o insanlar olurlerdi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması