Bakandı temizlikçi oldu

İsveç'te iktidardaki Sosyal Demokrat Parti'nin ilk kadın lideri ve eski bakan Mona Sahlin'in,oda temizlikçisi olarak çalıştığı ortaya çıktı.

Bakandı temizlikçi oldu
Bakandı temizlikçi oldu
GİRİŞ 24.02.2015 11:43 GÜNCELLEME 24.02.2015 11:43
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İsveç’te iktidardaki Sosyal Demokrat Parti’nin ilk kadın lideri ve eski bakan Mona Sahlin’in, kızına ait bir temizlik firmasında “oda temizlikçisi” olarak çalıştığı ortaya çıktı. Expressen Gazetesi’ne konuşan Sahlin, Siyaseti hiç özlemedim ve bir daha dönmeyi düşünmüyorum” dedi. Tatil günlerinde kızına ait firmada temizlik hizmeti verdiği otellerde odaları temizleyen Sahlin gazeteyle bir anısını da paylaşarak şunları söyledi: “Kapıyı tıklattım. Müşteri kapıyı açtı ve suratında, ‘Aman Allah’ım ne kötü bir duruma düşmüş’ gibi bir ifade vardı. Sonra ikimiz de gülmekten öldük.”

YORUMLAR 3
  • huseyin 9 yıl önce Şikayet Et
    Hemserim isvec orasi. Isvicre degil :)
    Cevapla
  • Dürüst İnsan 9 yıl önce Şikayet Et
    Burada dikkaten kaçan birşey var. Dikkat edersek bakanken temizlikçi oluyor demekki isviçrede milletvekili gibi 2 yılda emekli olunmuyor. Ayrıca bizdeki gibi emekli olunca 5 bin tl emekli maaşı almıyor bakanlar ve vekiller. Ben bunu anladım bu haberden. Bizim ülkede bu olacak ha! rüyamda görürüm ancak.
    Cevapla
  • dürüst insan - senmi ? 9 yıl önce Şikayet Et
    ne alakasi var simdi. buraya haberi okumadan yorum yapmayin lütfen
    Cevapla
DİĞER HABERLER
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri