Rus uçakları Fransa ve İngiltere'yi karıştırdı

Fransa'nın Touquet şehrine 60 km açıkta Manş Denizi'nin üzerinden geçen iki Rus uçağı, Fransa'da ve İngiltere'de kafaları karıştırdı.

Rus uçakları Fransa ve İngiltere'yi karıştırdı
Rus uçakları Fransa ve İngiltere'yi karıştırdı
GİRİŞ 09.03.2016 03:05 GÜNCELLEME 09.03.2016 10:38
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Bugün Fransız medyasına yansıyan habere göre, 17 Şubat günü meydana geldiği bildirilen "2 Rus bombardıman uçağının Radara takılması" olayı Fransa Savunma Bakanlığı internet sitesinde 20 Şubat günü oldukça "sessiz" bir şekilde verilmiş.

Rus yapımı TU 160 tipi bombardıman uçakları, ilk defa Manş Denizi'nin üzerinde radara yakalanıyor. France Info'nun haberine göre, 25 nükleer başlıklı bomba taşıyan uçaklar, iki İngiliz savaş uçağı ile 1 Rafale ve 1 Mirage 2000 Fransız uçakları tarafından eşlik edilerek Manş denizinden uzaklaştırıldı. 

'RUSYA NATO'YU SINIYOR'

France Info radyosuna  konuşan yetkililer Rusların amacının sahip oldukları askeri gücü göstermek ve NATO'nun cevap verme kapasitesini sınamak olduğunu söylediler. 

Rus bombardıman uçaklarının Fransız hava sahasına girmedikleri belirtildi. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 54
  • serhat 8 yıl önce Şikayet Et
    avrupa türkiyeye sırtını döndü parçalanacak.......... pyd pkk ya destek veren........ bu küçük guruplardan medet uman bu küçük terörist guruplardan medet uman avrupa... rusyanın karşısında bir gün bile direnemez.... türkiye.ye sırtlarını dönenler çok ama çok pişman olacaklar
    Cevapla
  • Mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    abd ve rusya aralarında anlaştı, avrupayı bitiriyorlar. Dünyada yeniden soğuk savaş istiyorlar
    Cevapla
  • Necmuddın 8 yıl önce Şikayet Et
    Kediyi sıkıştırırsan aslan kesilir misali.Ruslar ambargolardan kurtulmak için kendisinin süper güç oldugunu avrupaya ıspatlaması gerekiyor.ABD bu kışkırtmalara anlamlı cevaplar vermez ise avrupa ikiye bölünür
    Cevapla
  • Mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Zaten deccal babalarının isteği doğrultusunda Amerikalılar ve Ruslar kullandıkları terör örgütleri ile birlikte ne yapacaklarını anlaşmışlar.
    Cevapla
  • grey 8 yıl önce Şikayet Et
    Rusya da tüm dünya ülkelerini yok edecek kadar nükleer silah var. ancak bizim elimizde de Rusya yı yok edecek kadar nükleer silah var.(tabi biz olduğunu söylemiyoruz) ama hem Rusya hem de diğer ülkeler bunu biliyor.
    Cevapla
  • ertugrul 8 yıl önce Şikayet Et
    nerdeymis o nukleer baslikli fuzeler nerden yapmislar gelismis olke almanlarin bile bu bombalardan yok fazla fil seyrediyorsun insallah en kisa zamanda yapilmalidir once nukleer santiral kurman gerekiyor bu bombalar icin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı