İspanyolları çıldırtacak 'İsrail' çağrısı

Barcelona'da 14 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısı sonrası, Barselona Baş Hahamı, Yahudilerden İsrail'e gitmelerini istedi.

İspanyolları çıldırtacak 'İsrail' çağrısı
İspanyolları çıldırtacak 'İsrail' çağrısı
GİRİŞ 20.08.2017 14:23 GÜNCELLEME 20.08.2017 14:27
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

İspanya'da terör saldırısıyla sarsılan Barcelona'nın baş hahamı Meir Bar-Hen, Yahudi JTA haber ajansına demecinde, "Cemaatimdekilere şunu söylemek istiyorum: Burada sonsuza kadar kalacağımızı düşünmeyin. Onlara İsrail'den kendilerine mülk almalarını söylüyorum." dedi.

"BURASI ARTIK BİTİK, GEÇ KALMAYIN"

"Burası artık yitik bir yer" diye devam eden Bar-Hen şunları söyledi: "Cezayirli ve Venezüellalı Yahudilerin hatalarını tekrarlamayın. Geç kalmaktansa erken gitmek daha iyidir."

MÜSLÜMAN TOPLUMU SUÇLADI

Bar-Hen ayrıca, Barselona ve Cambrils'teki saldırıların, İspanya'da 'radikal yanları olan geniş bir Müslüman toplumunun varlığına işaret ettiğini ifade edip İspanya'da yetkililerin de İslamcı terörizmle mücadele etmeye isteksiz olduğunu savundu.

İSRAİL'E GİTME ÇAĞRISI DAHA ÖNCE DE YAPILMIŞTI

Bu arada Bar-hen, son yıllarda Avrupa'daki Yahudilere İsrail'e gitme çağrısı yapan tek kişi de değil. Fransa'nın başkenti Paris'te Ocak 2015'te silahlı kişilerin bir Yahudi marketine girerek ateş açması ve en az beş kişiyi rehin almasının İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, Avrupa'daki Yahudilere İsrail'e göç çağrısı yapmıştı.

YORUMLAR 20
  • Osmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    siyonizmin bu oyunu tarihte olduğu gibi eninde sonunda dönüp kendisini vuracaktır...
    Cevapla
  • vatansever 6 yıl önce Şikayet Et
    zamanında Almanya ingiltere ve rusyada yahudileride katleden bunlar neden israil devleti kurmakiçin. şimdide israil yıkılacak adam lazım
    Cevapla
  • Bartinli 6 yıl önce Şikayet Et
    Birader bunu dogru soyledin helal sana adamsin
    Cevapla
  • Piyon 6 yıl önce Şikayet Et
    Zaten oyunun en derinindeki Israil.. bu terorlerin hepsini o yayiyor aslinda. Aklinca işler goruyor Ey Israil sende hep göm hep göm olurmu senide gomucekler bir gün. Ortadoguyu korkundan ayaga kaldirdin yiktin ezdin bombabaladin yaran hala bitmiyir
    Cevapla
  • Hakan olgun 6 yıl önce Şikayet Et
    hersey ortada,eger bu avrupa herseyi yahudinin planlayip yaptigini hala anlamiyorsa yaziklar olsun be
    Cevapla
  • Cansu 6 yıl önce Şikayet Et
    Zaten atılan bombaların ve isgal edilen müslüman beldelerinin ana aktörü kim.Abd'yi yönetenler jim.Düşünce kuruluşlarının sponsorları kim.Abd senatosunun çoğunluğu kimin elinde.Yeryüzünde tek yahudi kalıncaya kadar bozgunluk sürecek.İsrailığullarının şereinden ALLAH'a sığınırım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar