Şok sözlerle ifşa etti! Yemekte yanıma oturdu ve..

İsveç Dışişleri Bakanı Margot Wallström, 2014'te cinsel tacize uğradığını açıkladı.

Şok sözlerle ifşa etti! Yemekte yanıma oturdu ve..
Şok sözlerle ifşa etti! Yemekte yanıma oturdu ve..
GİRİŞ 19.10.2017 14:42 GÜNCELLEME 19.10.2017 14:48
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Wallström, Amerikalı oyuncu Alyssa Milano'nun destek verdiği ve sosyal medya kullanıcılarını maruz kaldıkları cinsel saldırıları ifşa etmeye çağıran "#MeToo (Ben de)" kampanyasına katılarak sosyal medya hesabından "ben de" mesajını paylaştı.

Dışişleri Bakanı MargotWalsström, resmi haber ajansı TT'ye yaptığı açıklamada, mesajında gazeteci Jan Scherman'ın kitabında anlattığı fiziksel taciz olayına atıfta bulunduğunu doğruladı ancak kendisini taciz eden politikacı hakkında bilgi vermek istemediğini kaydetti.

2014'TE TACİZE UĞRADIĞINI ANLATMIŞTI

Wallström, Scherman'ın kaleme aldığı ''Duygularını Hesapla'' adlı kitapta 2014'te Avrupa Birliği (AB) ülkelerinin başbakan ve dışişleri bakanlarının katıldığı yemekte yanında oturan politikacının tacizine uğradığını anlatmıştı.

Milano'nun destek verdiği "#MeToo" kampanyası, Hollywood'un önde gelen yapım şirketlerinden Miramax'ın kurucusu Harvey Weinstein'ın aralarında ünlü oyuncuların da bulunduğu çok sayıda kişi tarafından tacizle suçlanmasının ardından başlatılmıştı. Weinstein, New York Times gazetesinin haberiyle gündeme gelen taciz iddialarının ardından ortağı olduğu yapım şirketinin yönetim kurulunca görevden alınmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Kesin Dennis Boyko dur o
    Cevapla
  • ALİ RAMAZAN GÜLER 6 yıl önce Şikayet Et
    KADIN DÜNYAYA KENDİ REKLAMINI YAPIYOR.KAMUOYU OLUŞTURMAK Kadın kendi özel hayatını reklam yapıyor.
    Cevapla
  • evet_isyan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu seviyede bir kadının taciz edilebileceğine inanmıyorum. Bizim tasvip ettiğimiz bir hayat tarzının dışında ama kur nerde biter taciz nerde başlar bu sınır mahkemeler için gerçekten belirsiz. Bir kadına kur yaptığınız sadece söz var diyelim kadın gülümserse ne kibar ne hoş kur yapıyor; kadın sizden hoşlanmadı gitti sözlü taciz diye anlattı taciz oluyor. Gerçekten bu konuda net bir tanım yok. En net çözüm uzak durun kadınlardan kadının bu konudaki iftirası erkeğin hayatını dağıtır şakası yok.
    Cevapla
  • mübarekinsan 6 yıl önce Şikayet Et
    doğru diyorsun. kadından ısrarla borcunu ödemesini istemiştim bana seni sarkıntılık ediyor diye hapislerde süründürürüm dedi. ben kadına peki hakim o kadar kadın arasında sarkıntılık edecek bula bula bunu mu buldun diye sorarsa ne cevap vereyim dedim. karının suratı mosmor oldu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan sert tepki: Bu iftirayı atanları asla ve asla unutmayacağız
Hazine ve Maliye Bakanlığından Dünya Bankası kaynaklarına ilişkin açıklama