AB, İran sessizliğini bozdu

İRAN’da geçen haftadan bu yana yaşanan eylemler karşısında dikkat çekici bir tepkisizlik sergileyen Avrupa Birliği sonunda sessizliğini bozdu.

AB, İran sessizliğini bozdu
AB, İran sessizliğini bozdu
GİRİŞ 02.01.2018 10:55 GÜNCELLEME 02.01.2018 10:55
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

AB adına sosyal medya aracılığıyla yapılan bir açıklamada İran’ın barışçıl gösteri ve ifade özgürlüğünü garanti etmesinin umduğu belirtildi.

AB Dışişleri ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini’nin sözcüsü Catherine Ray tarafından sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada, AB’nin İran’daki gelişmeleri izlediği ve İran makamlarıyla temas halinde olduğu belirtildi. Gelişmeleri gözlemlemeyi sürdüreceklerini ifade eden Ray, “İran Cumhurbaşkanı Ruhani’nin açıklamalarının ardından barışçıl gösteri ve ifade özgürlüğünün garanti edilmesini umuyoruz” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR 5
  • Erdalsilo 6 yıl önce Şikayet Et
    Her insanın hakkını araması haktır.Fakat Hak stärken kamu başkasına zarar veriyorsan orda haksız hemde suçlusun.polis milletindir sokak yollar dış lambalar milletindir yakılan
    Cevapla
  • yavuz 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu durumlar çok acı. bu iranın içişleri. Devletine baş kaldıran ve abd, israil , ingiltere avrupa gibi ülkelerin oyununa gelip her yeri yakan yıkan kişiler hangi devlet de olursa olsun, etkisiz hale getirilmelidir.
    Cevapla
  • TALHA 6 yıl önce Şikayet Et
    şu olaylar sizdede olsada rahatlasak,şeytanlar sizi,işiniz gücünüz şeytanlık fitne fesat,birde çıkıp hakdan hukuktan bahsediyorsunuz utanmadan,fitneci şeytanlar sizi
    Cevapla
  • Altair 6 yıl önce Şikayet Et
    Irandan sonra sıra ya bizde yada pakistanda Allah onlara fırsat vermesin et verip tırnak vermesin
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    hollanda sefillerinin yaptığı neydi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Reuters: Batı, Türkiye aracılığıyla İran'a mesaj gönderdi
8 ilde operasyon! 'Odacılar' suç örgütü çökertildi