Teröristler Fransa'da Türklere saldırdı

Fransa'da PYD/PKK yanlıları, Türklerin yoğunlukta yaşadığı bir mahallede taşkınlık çıkartarak 4 Türkü yaraladı. Fransız polisleri Türklere saldıran teröristler için kılını dahi kıpırdatmadı.

GİRİŞ 17.02.2018 09:35 GÜNCELLEME 17.02.2018 09:47
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Fransa'nın Marsilya kentinde polis eşliğinde yürüyüş yapan terör örgütü PYD/PKK yandaşları, Türklerin yoğun olduğu bir mahallede taşkınlık çıkardıktan sonra saldırdıkları 4 Türk vatandaşını yaraladı.

Çevre kentlerden toplanarak ülkenin güneyinde bulunan Marsilya'da yürüyüş yapan PYD/PKK yandaşları, daha sonra taşkınlık çıkardı.

4 TÜRK VATANDAŞINA SALDIRDILAR

Saint-Antoine Mahallesi'ne doğru yönelen terör destekçisi grup, bu bölgede bulunan Türk vatandaşlarına saldırdı. Saldırıda biri ağır olmak üzere 4 Türk vatandaşının yaralandığı bildirildi.

Bölgede yaşayan Türk vatandaşları, Fransız polisinin PYD/PKK yandaşlarının yürüyüşüne eşlik ettiği ve yol boyunca güvenliklerini sağladığını ifade ederek, daha sonra meydana gelen saldırıda ise herhangi bir müdahalenin olmadığı bilgisini paylaştı.

FRANSIZ POLİSİ SEYRETTİ

PYD/PKK yandaşlarının tahrik ve taşkınlıkları karşısında sessiz kalan ve yeterli güvenlik önlemi almadığı kaydedilen Fransız yetkililerin, çıkan kavgaya da zamanında müdahale etmediği belirtildi.

Polisin müdahale etmemesine tepki gösteren Türk vatandaşları Fransız güvenlik güçlerini suçladı. Bununla birlikte Türk vatandaşlar eylem sırasında da polislerin olay yerine yakın oldukları halde bilerek müdahale etmediklerini savundu.

 

 

YORUMLAR 24
  • merzifon 6 yıl önce Şikayet Et
    cok uzucu ve endise veren bir durum.. bu yillardir boyle devaml ediyor.. ne ilk ve ne de son.. bence artik yurt disnindaki turk vatandaslar bu adi pkk lilar kadar ve onlardan dan daha iyi bir orgutlenme icerisine gitmeleri gerek ! fransiz alman belcika veya hollnda polisine guveneceklerine , kendi guvenliklerini kendileri yapsinlar ve savunsunlar , hatta mit e onlara danismanlik bile yapabilir yok gosterebilir. .yoksa onlarin merhametine kalmissa , turklerin cani cok yanacak...kibarlik anlayis alttan alma ab ded islemiyor yeri geldimi onlar gibi kaba guce akilli bir sekilde basvuracaksin, canlarini acitmasini sende bileceksin..maalesef gercek bu !
    Cevapla
  • kayra-keskin 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye olarak yumruğunu masaya daha sert vurmalı ve fransayı uyarmalı
    Cevapla
  • Yakub 6 yıl önce Şikayet Et
    Bence Türklerin silahlanması gerek.
    Cevapla
  • mia 6 yıl önce Şikayet Et
    bu görüntüler bizim değil fransız halkının gözüne sokulmalıdır ne çeşit insanlarla yaşamak komşu olmak zorunda bırakıldıklarını nasıl bir tehlikede olduklarını iyi dil bilenler anlatmalı gerçekten katillerle komşular ve bilmiyorlar
    Cevapla
  • murtaza 6 yıl önce Şikayet Et
    Artık sözün bittiği yerdeyiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor