Sarkozy'nin kirli çamaşırlarını dökecek!

Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy’nin eski eşi Cecilia, hayatını anlatan bir roman yazmaya başlayınca Paris karıştı. Basın, ‘Sarko’nun kirli çamaşırlarını dökecek’ derken, Elysee Sarayı “Kitabı engelleyeceğiz” dedi.

Sarkozy'nin kirli çamaşırlarını dökecek!
Sarkozy'nin kirli çamaşırlarını dökecek!
GİRİŞ 20.06.2011 14:08 GÜNCELLEME 20.06.2011 14:08

Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’nin başı eski eşi Cecilia ile dertte. Sarkozy şimdiden önümüzdeki yıl yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bir kez daha seçilmek için çalışmalara başlarken, hiç ummadığı bir yerden darbe yedi. Eski eşi Cecilia Attias, kendi hayatını anlatan bir romanı önümüzdeki yıl piyasaya çıkaracağını açıkladı. Fransız magazin dergisi Voici, “Cecilia nihayet suskunluğunu bozacak ve Sarkozy’nin kirli çamaşırlarını ortaya dökecek” yorumunu yaptı. Kitapta Cecilia’nın Cumhurbaşkanı ile evliliğinden Sarkozy’ye zarar verebilecek bazı detayları anlatmasına kesin gözüyle bakılıyor.

‘Seçim öncesi izin vermeyiz’

Yeni evlendiği eşi ve Sarkozy’den olma oğlu Louis ile New York’ta yaşaşan Cecilia, geçen hafta Amerikan ABC kanalında katıldığı bir programda “Benim yanımda Sarkozy’ye telefon numaralarını veren kadınlar vardı” demişti. Cecilia’nın kitabı Elysee Sarayı’nda da telaş yarattı. İngiliz Sunday Times gazetesine konuşan bir Fransız Cumhurbaşkanlığı yetkilisi, “Cumhurbaşkanı’nın bu kitabın seçimlerden önce yayınlanmasına izin vereceğini düşünemiyorum. Öyle ya da böyle bu kitabın yayınlanmasını durdurmak zorundayız” diye konuştu. Cecilia daha önce gazeteci Anna Cabana tarafından yazılan biyografisinde Sarkozy’yi “kendi çocukları dahil hiç kimseyi sevmeyen bir adam” diye nitelemişti. Daha sonra yayınlanan bir kitapta ise Sarkozy’nin kendisini dövdüğünü ve onu polise şikayet ettiğini anlatmıştı.

Carla’yı mı kıskanıyor?

Cecilia hakkında bir kitap yazan Valerie Domain ise son roman iddiaları üzerine “Eski First Lady unutulduğunu düşünüyor. Çünkü Sarkozy’nin yeni eşi Carla Bruni üzerinde yoğun bir ilgi var. Onun gölgesinde kalmak istemiyor. Bu kitap da onun yeniden göz önüne çıkmasını sağlayabilir” dedi.

VATAN

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız