Dev yılan yatak odasına girdi

Avustralya’da 5.2 metrelik piton yılanı yatak odasına girdi.

Dev yılan yatak odasına girdi
Dev yılan yatak odasına girdi
GİRİŞ 22.06.2016 20:10 GÜNCELLEME 23.06.2016 02:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Avustralya’nın Queensland eyaletinde uzun süredir bir evin çatısında yaşadığı söylenen 5,2 metrelik dev piton, yatak odasına girince yakalanarak doğaya salındı.

Channel 10 TV kanalının "The Project" programında yayınlanan habere göre, eyalete bağlı Mission sahil bölgesinde yaşayan Trina Hibberd, sabah uyandığında pitonun salondan yatak odasına girdiğini gördü.

YILANA İSİM VERMİŞ

The Project’e konuşan Hibberd, evinin çatısında yaklaşık 10 yıldır yaşayan dev pitonun resmini ilk 2012 çektiğini ve yılana "Monty" adını verdiğini söyledi.

Cep telefonuyla yatak odasına giren dev pitonunun görüntülerini kaydeden Hibberd, nasıl bu kadar sakin kalabildiği sorusuna "‘Sakin olmamak gibi bir durumum yoktu. Çünkü ne yapacağımı bilmiyordum. Her şey son derece iyiydi, yaramazlık yapmadı. Önce oğlumu aradım. Ulaşmayınca acil yardım hattını aradım. Polis, ambulans, itfaiyeden hangisini istediğimi sordular ben de hepsini istedim ancak polis, yılan yakalama işine bakmadıklarını söyleyerek yılan avcısının numarasını verdi.’’ diye konuştu.

'DAHA ÖNCE SAÇAKLARDA GÖRDÜM'

Yaşadığı sahil bölgesinin güvenli ve sakin bir yer olduğunu, bu yüzden kapısını kapatmadığını belirten Hibberd, ‘‘Daha önce yılanı birkaç kez evin saçaklarında görmüştüm ama eve gireceğini hiç düşünmemiştim. Yılan avcısı, yiyecek bulmak için içeriye girmiş olabileceğini söyledi. Yılanlardan çok hoşlanmam ama "Monty", evin bir parçasıydı ve beni çok rahatsız etmiyordu.’’ dedi.

Yaklaşık 40 kilo ağırlığındaki "Monty", yılan avcısı tarafından yakalandıktan sonra Cassowary Belediyesi alanındaki bir gölete bırakıldı. Yılanın, bölgede farelerin çoğalmasını önlemek amacıyla salıverildiği gelen haberler arasında.​

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • xfg 7 yıl önce Şikayet Et
    öyle valla zararlımı değil mi kimin aklına gelir direk saldır
    Cevapla
  • 1299fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    Bizde olsa yarım metre yılanı anında 50 parça yaparlar!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi