Burka eylemi yapan vekil restorandan kovuldu!

Avustralya Meclisi'nde burka protestosu yapan ırkçı Pauline Hanson, girdiği bir restorandan içeri adım dahi attırılmadan kovuldu.

GİRİŞ 20.08.2017 10:12 GÜNCELLEME 20.08.2017 14:16
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Avustralya’da İslam karşıtı görüşleriyle tanınan ırkçı Tek Ulus Partisi lideri Pauline Hanson, Senatodaki oturuma burka giyerek geldi.

"BU KUMAŞ PARÇASINI ÇIKARMAKTAN GURUR DUYUYORUM"

Avustralya'da burkanın yasaklanması için çalışmalar yürüteceğini ifade eden Hanson, "Avustralya halkı adına söylemek istediğim, Avustralyalıların büyük bir çoğunluğu burkanın yasaklandığını görmek istiyor" dedi ve burkasını çıkartarak "Bu kumaş parçasını üzerimden atmaktan oldukça memnunum. Burası için uygun bir kıyafet olmadığı gibi zaten Burka bu meclise ait değildir" ifadelerini kullandı.

RESTORANDAN KOVULDU

Bunun üzerine pek çok kesimden tepkiler yükselirken, ortaya çıkan son görüntülerde burka eylemi yapan faşist vekilin gittiği restoranın sahibi tarafından kovulduğu görüldü.

YORUMLAR 21
  • Muharrem 6 yıl önce Şikayet Et
    Helal sana restorant sahibi boyle aptallar dunyanin heryerinde var ornek ecevit merve kavakci
    Cevapla
  • levent o 6 yıl önce Şikayet Et
    ben olsam kafasından aşağı bir bidon su dökerdim. Bir gün ölecek dünyaya kazık çakacak değil ya öldüğünde kabirde ve ahirette nasıl hesap verecek düşünmek bile istemiyorum dünya menfaati için neleri göze alıyorlar acıyorum.
    Cevapla
  • Ayse 6 yıl önce Şikayet Et
    Zalimin zulmu varsa mazlumun Allahi var
    Cevapla
  • kaptan 6 yıl önce Şikayet Et
    Burka her ne kadar islam i temsil etmesede bazi arap ve afrika kitalarinda ki kültür den kaynaklanan bir giysi ama islama alaet eden politikaciya sert tavir takinan da müslüman degil ama cok anlamli bir davranis biz de de aynen gerek islam a gerek devlete hakaret eden soysuzlara milletimiz ayni tepkileri göstermeli ilk basta da CHP ye adim attiklari her mekandan sen almanya ya git diye kovulmali SAHSIYET tam da bu dur ülkem insani bence bu adamda ders alsin
    Cevapla
  • TÜRKOĞLUTÜRK 6 yıl önce Şikayet Et
    bi anlayabilseydiniz kadıncağızın derdini, kovmak yerine, arka tarafa çekip, 10 dakika gönlünü alırdınız... burkayı unutur giderdi !!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara'daki kritik ziyaret sonrası MSB kaynaklarından dikkat çeken Eurofighter açıklaması!
Ukraynalı bir kadın iki yaşındaki oğlunu 25 bin dolara satmaya çalışırken yakalandı