Şok fotoğraf! Aşırı sıcakta haşlanıp öldüler

Avustralya Sydney'de 47 dereceyi bulan hava sıcaklığı yüzlerce yarasanın ölümüne yol açtı, yerel medyada yayınlanan fotoğraf dünyada ses getirdi.

Şok fotoğraf! Aşırı sıcakta haşlanıp öldüler
Şok fotoğraf! Aşırı sıcakta haşlanıp öldüler
GİRİŞ 09.01.2018 15:26 GÜNCELLEME 09.01.2018 15:26
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kuzey Yarımküre'nin büyük bölümü ölümcül soğuklarla donarken, Güney Yarımküre'de ise tarihi sıcaklıklar benzeri görülmemiş sonuçlara yol açtı.

Termometrelerin 47 dereceyi gösterdiği Avustralya Sydney'de, yüzlerce yarasa aşırı sıcaklar nedeniyle öldü. 

 

 

Yerel medya kuruluşu Camden Advertiser'ın yayınladığı fotoğraf, dünyada büyük yankı buldu. Fotoğrafta, aşırı sıcakla haşlanıp telef olan 500 yarasa görülüyor.

Yarasaları koruma birimi Flying Fox Campbelltown Müdürü Kate Ryan, "Beyinleri sıcaktan etkileniyor. Aşırı sıcaklarda çöl ortasında gölgesiz kalmış gibi oluyorlar" diyerek ölümlere açıklık getirdi.

Sıcak yüzünden yaşadıkları ağaçlara yapışan yüzlerce yarasanın ölürken, yetkililerin su ulaştırdığı 100 kadar hayvan ise kurtarıldı.

Hafta sonu son 79 yılın en sıcak gününü yaşayan Sydney’de termometreler 47,3 dereceyi bulmuştu. Kentte 1939'da 47,8 derece ile hava sıcaklığı rekor seviyeye ulaşmıştı. 

YORUMLAR 8
  • Kabahorli 6 yıl önce Şikayet Et
    Masum insanların kanlarını içen siz yarasalar ölmüş üzülende siz asıl sizlerin ölmesi lazım yarasaların başı sizsiniz hainler ....
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaslar burada kimse insan ile hayvani ortadogu ile avrupayi karistirmiyor arkadaslarin demek istedigi eger bu foto dunyada şok etkisi yaratmis ise zaten insanlik bitmis demektir demektir sonuc olarak once insan unutmayalim demekki denizde bogulan 3 yasindaki sabinin ve uzerine ucaklardan bomba atilan masum cocuklar dunyada yarasalar kadar ses getirmiyor isyan bunadir ekolojik denge falan filan bunlari bosverin insani yasatirsan durduk yere savas cikartip masumlari canindan etmezsen ekolojik denge hicbir zaman bozulmaz
    Cevapla
  • Hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Kadir Öz,yarasaların toplu ölümünün ne olduğunu kavramaz isen,yakında ne Arakan kalır,ne Mezopotamya kalır,ne de dünya..! Biraz düşün bakalım..!!
    Cevapla
  • Kadir öz 6 yıl önce Şikayet Et
    Arakan ve ortadoğu da ölenlere kıymet vermeyin börtü böcekle uğraşın
    Cevapla
  • Arnavut 6 yıl önce Şikayet Et
    Biri yarasa ölümü ile Ortadoğu'da masumların ölümünü kıyaslamış.dünyanın yok edilmesi ile müslümanların uyumasını karıştırmış .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!