Tüyleri azaltan doğal yöntemler

Tüylerinizden kurtulmak için saatlerce kuaförde vakit harcamak yerine evde sorununuzu çözmenize yardımcı olacak tarifleri deneyebilirsiniz…

Tüyleri azaltan doğal yöntemler
Tüyleri azaltan doğal yöntemler
GİRİŞ 31.05.2016 17:31 GÜNCELLEME 31.05.2016 17:31

Yazın gelmesiyle kadınlar olarak en büyük kabusumuz vücut tüyleri…  Tüylerimizden kurtulmak için hem maddi hem de manevi birçok çabaya giriyoruz ancak tüylerinizden evde hem de acısız yöntemlerle kurtulmanız da mümkün. Bu yazımızda uygulayabileceğiniz iki farklı yöntemden bahsedeceğiz.

Un maskesi

İlk tarifimiz yüzünüzdeki tüylerinizden kurtulmak için birebir. Bu tarif için 1 çorba kaşığı un, 1 çay kaşığı ve bir yumurtaya ihtiyacımız var. Malzemelerin hepsini karıştırıp göz çevresine yaklaştırmadan bütün yüzünüze uyguluyorsunuz. Daha sonra da kurumasını bekleyip peeling yapar gibi yüzümüzden çıkarıp, ılık suyla cildimizi güzelce duruluyoruz arkasından da cilt tipimize uygun bir nemlendirici ile nemlendiriyoruz. Bu tarifi haftada iki kere uygulayabilirsiniz. Zamanla yüzünüzdeki tüylerin azalmaya başladığını göreceksiniz.

Yulaf maskesi

İkinci yöntem ise 2 çorba kaşığı bal 2 çorba kaşığı limon suyu ve 1 çorba kaşığı yulaf ezmesinden oluşuyor. Öncelikle yulaf ezmesiniz iyice dövüyoruz (blender da kullanabilirsiniz). Daha sonra limon suyunu ve balı ekliyoruz. Sadece tüylerinizden kurtulmak istediğiniz bölgelere sürüp, 15 dakika bekliyoruz. 15 dakikanın sonunda ise ılık suyla durulayıp cilt tipinize uygun bir nemlendirici ile nemlendiriyoruz. Bu yöntemi haftada 2 veya 3 kez uygulayabilirsiniz.

Bu doğal yöntemler elbette çok hızlı sonuçlar vermeyecektir ancak gittikçe tüylerinizi azaltacak ve pürüzsüz bir tene sahip olmanızı sağlayacaktır. Denemesi bedava!

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası