Muz kabuğu ile gözeneklerinizi sıkılaştırın!

Gözenek genişlemesi beraberinde birçok sorunu getiriyor. Açık gözenekleri daraltıcı bu doğal maskeler çok işinize yarayacak.

Muz kabuğu ile gözeneklerinizi sıkılaştırın!
Muz kabuğu ile gözeneklerinizi sıkılaştırın!
GİRİŞ 15.02.2017 14:43 GÜNCELLEME 15.02.2017 14:43

Aloe Vera
Aloe Vera bitkisi bilinen en iyi cilt iyileşticilerinden biridir. En iyi nemlendirme ve hücre yenileme özelliğiyle bilinen aloe vera bitkisi evinize yetiştirebilirsiniz. Yaprakları kırılarak içinden çıkan jelimsi suyu cildinize sürebilirsiniz. Durulamanıza gerek yok. Sadece her gün uygulamaya özen göstermelisiniz.

Argan Yağı
Geniş gözeneklerin tedavisinde uzun yıllardan beri kullanılan argan yağı içeriğinde yüksk miktarda E vitamini barındırır. Birkaç damla argan yağı ile temizlenmiş yüzünüze masaj yapın. Yarım saat ya da cildinizin kuruluk derecesine göre bir saat sonra ılık suyla yıkayın. Bu uygulamayı her gece uyumadan önce tekrarlayın. İşe yaradığını göreceksiniz.

Yumurta Beyazı
1 yumurtanın beyazı, 2 yemek kaşığı yulaf, 2 yemek kaşığı limonu karıştın. Çamur kıvamını alan maskeyi yüzünüze sürün ve 30 dakika sonra soğuk suyla durulayın. İyi bir sonuç almak istiyorsanız bu maskeyi haftada iki kez uygulayın.

Muz kabuğu
Muz başlı başına bir mucize! Muz kabuğu antioksidan, mineral ve potasyum kaynağıdır. Cildi gençleştiren bu gizli bir formül muz kabuğunun içinde saklı. 
Temizlenmiş cildinizi muz kabuğunun içiyle ovalayın. Yarım saat bu şekilde bırakın ve ardından soğuk suyla durulayın. Her gün yüzünüze uygulayabileceğiniz bu pratik maske kısa sürede olumlu sonuçlar verecektir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: Bakan Fidan, Batı'ya tarihi uyarıyı yapıp ekledi: Dünyayı bekleyen asıl kriz..
Çimler yer altına girdi! Kullanılan teknoloji şaşkınlık yarattı