FETÖ'cü Enes'e maç sırasında büyük şok!

NBA'de Portland Trail Blazers forması giyen FETÖ'cü Enes Kanter'e Amerika'da yaşayan basketbolseverler de tepki göstermeye başladı.

GİRİŞ 02.05.2019 21:00 GÜNCELLEME 03.05.2019 09:30
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Haber7 Spor Dış Haberler

 

 

NBA Batı Konferansı yarı final serisi ikinci maçında Denver Nuggets ile karşılaşan Portland'da maç içerisindeki hareketleriyle rakip taraftarları kışkırtan FETÖ'cü Enes Kanter'e tribünlerden maç boyu tepki yağdı. Bazı taraftarlar FETÖ'cüye "Enes Kanter berbatsın. Türkiye'ye dön... Ama dönemezsin ki!" şeklinde tepki gösterdi.

Öte yandan Enes Kanter, kışkırtıcı hareketlerine tepki gösteren Denver Nuggets basketbolcusu Jamal Murray ile maçın son bölümünde fiziksel bir tartışmaya girdi ve hakem tarafından cezalandırıldı. 

 

 

Maç boyunca ıslıklanan FETÖ'cü Enes Kanter ise maçtan sonra sosyal medyadan yaptığı açıklamada yine Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan aleyhinde ahlaksız ifadeler kullandı.

TÜRKİYE KORKUSUNDAN LONDRA'YA GİDEMEMİŞTİ

FETÖ'cü Enes Kanter, kendisini serbest bırakan New York Knicks'in kış aylarında Londra'da oynadığı Washington Wizards maçına Türkiye'nin kendisini tutuklayacağı korkusundan gitmemiş ve ABD'de kalmıştı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 19
  • crm 4 yıl önce Şikayet Et
    köpeeek
    Cevapla
  • HamidiyeSüvarisi 4 yıl önce Şikayet Et
    Fetönün iti domuz.
    Cevapla
  • Denizci 4 yıl önce Şikayet Et
    Vatasız Hain.....
    Cevapla
  • Mehmetçik 4 yıl önce Şikayet Et
    Hainin sonu budur. Bertaraf olur. Hiç kimseye yaranamaz.
    Cevapla
  • alp 4 yıl önce Şikayet Et
    kalıpsız...içi boş...fetöcü...hain...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle