Obradovic: Taraftarlar rakibe saygı duymalı!

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Zeljko Obradovic, Anadolu Efes maçının ardından yaptığı açıklamada, "Taraftarlardan rakibe saygı duymalarını istiyorum" ded,

Obradovic: Taraftarlar rakibe saygı duymalı!
Obradovic: Taraftarlar rakibe saygı duymalı!
GİRİŞ 09.06.2019 20:00 GÜNCELLEME 09.06.2019 20:00
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off final serisi ilk maçında Fenerbahçe Beko deplasmanda Anadolu Efes 73-56 mağlup ederken, müsabakanın ardından Fenerbahçe Beko Başantrenörü Zeljko Obradovic ve kaptan Melih Mahmutoğlu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Şampiyon olmak için uzun bir yolları olduğunu dile getiren Obradovic, "Oyuncularımın performansından memnunum. Bu sene Anadolu Efes'le defalarca oynadık. Şimdi final serisinde karşılaşıyoruz. Farklı kadrolarla mücadele ediyoruz. Bu maça farklı hazırlandık. Oyuncularımın oynayış şekilleri ile gurur duyuyorum ve tebrik ediyorum böyle oynadıkları için. 1-0 çok bir anlam ifade etmiyor. Salı gününe hazır olmalıyız. Şampiyon olmak için uzun bir yol var ve henüz yolun başındayız" dedi.

Obradovic, "Bu maçın Final Four'un bir intikamı mıydı" sorusuna, "Biz böyle düşünmüyoruz. Rakibe saygı duyuyoruz. Rakibimiz kaliteli bir takım. Biz öyle bakmıyoruz, kendi oyunumuza bakıyoruz" yanıtını verdi.

Deneyimli başantrenör son olarak Ergin Ataman'ın, 'Ülker Spor Salonu'na gitmeyebilirim' açıklamasına yönelik, "Bu ona sorulması gereken bir soru. Defalarca tekrarladığım bir şey var. Taraftarlardan rakibe saygı duymalarını ve sadece bize destek olmalarını söyledim. Anadolu Efes'e saygılı olmaya davet ediyorum" ifadelerini kullanarak sözlerini noktaladı.

YORUMLAR 15
  • hakın 4 yıl önce Şikayet Et
    buradan fenere sallayan rakip taraftarları birde ergine neden bunlar yapılıyor diye merak edin. mevzuu edep ise o bizde sizden daha fazla var.
    Cevapla
  • Faruk Aygun 4 yıl önce Şikayet Et
    Evet Fener taraftari yanlis yapti, ama bu mesele sırf Fener in meselesi degil. Boyle taraftarlar her klupde var, istisnasiz. Rakip takima, milli marsa, ve saygi durusuna bizim taraftarlarin hicbiri saygi gostermiyor. Bu yobaz, cahil ve sinir harbinden kurtulamayan, ve yaptiklari her seye bir sebep bulan bu taraftar gruplarina devletin artik sert yuzunu gostermesi lazim. Bunlarin insanliktan anlayacagı yok. Artik yeni sezonla beraber kufur, hakaret eden kisilere para cezasi uygulansiz, sahaya yabanci madde aranlara de para yada hapis cezasi uygulansin, ama af yok, istisnasiz her takima uygulansin. Goreyim omdan sonra o kabadayilari.
    Cevapla
  • ali veli 4 yıl önce Şikayet Et
    seyirci her rakibe yapıyorsa suçludur ama bir rakibe yapıyorsa o rakip de bir aynaya baksın
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    taraftarın anadolu efesle problemi yok ataman adam olsun önce
    Cevapla
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam haklı.Türk halkının itibarını bir grup kendini bilmez,sözde taraftar karalayamaz.hakkıda yok.Edep İlla Edep.Biz edebiyle gelen misafiri baştacı bilmişiz yapmayın saygısızlık.takım Adının önemi yok.İnsanlık önemli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle