Ali Koç'tan final maçında taraftara uyarı!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko finali öncesinde deplasman bölümünde bulunan sarı lacivertli taraftarların yanına gitti ve 'küfür etmeyin' uyarısında bulundu.

Ali Koç'tan final maçında taraftara uyarı!
Ali Koç'tan final maçında taraftara uyarı!
GİRİŞ 21.06.2019 19:52 GÜNCELLEME 21.06.2019 20:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko arasında oynanacak Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi final serisi son maçı öncesinde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, taraftarlarıyla buluştu.

 

 

Ali Koç, Sinan Erdem Spor Salonu'nun deplasman bölümünde yer alan Fenerbahçe taraftarlarının yanına gitti. Taraftarlarıyla konuşan Ali Koç, Anadolu Efes ile oynanacak maçta küfür etmemelerini isterken ''Bize yakışanı yapalım'' uyarısında bulundu. Ali Koç, ardından sarı lacivertli taraftarlar ile fotoğraf çektirdi.

SEYİRCİ YASAĞI SON GÜN KALDIRILMIŞTI

 

 

Final serisi son maçı öncesinde Türkiye Basketbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Fenerbahçe Beko'ya iki maç deplasmanda seyircisiz oynama cezası vermişti.

Fenerbahçe'nin itirazlarının ardından maç günü Federasyon, cezayı ertelemiş ve sarı lacivertli taraftarlar Sinan Erdem Spor Salonu'na gidebilmişti.

YORUMLAR 1
  • En son osmanlıyım 4 yıl önce Şikayet Et
    Size yakışanı final maçında csk moskavaya destek olarak yapmıstınız zaten. Gezi platformundan inip imamın kayığına binen koç basket takımınıda çok şükür halletmiştir... bu demektirki yakında bir mendilde basket takımı için açacak haydi pamuk eller cebe
    Cevapla