Obradovic çıldırdı! Oyunculara ağır küfürler

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, CSKA Moskova maçında oyuncularına çok ağır sözlerle tepki gösterdi.

Obradovic çıldırdı! Oyunculara ağır küfürler
Obradovic çıldırdı! Oyunculara ağır küfürler
GİRİŞ 15.11.2019 22:24 GÜNCELLEME 15.11.2019 22:53
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, CSKA Moskova'ya 88-70 mağlup oldukları karşılaşmanın 3. periyodundaki molada çılgına döndü ve oyunculara ağır sözler kullandı.

 

 

Obradovic'in televizyon ekranlarına da yansıyan görüntülerde, "İyi çocuklarsınız, kendi gözünüzde hepiniz iyi çocuklarsınız. S... sizi, hepinizi s... Gigi Datome seni de s... Utanıyorum sizden! Mahmutoğlu, senden de utanıyorum." ifadelerini kullandığı duyuldu.

Fenerbahçe, EuroLeague'de 8. hafta sonunda 6. yenilgsini aldı.

"DEĞİŞTİRMEK ÇOK KOLAY OLMAYACAK"

Maç sonrasında yaptığı açıklamalarda da oyuncularına sitem eden Obradovic, "Bir tane daha çok kötü oynadığımız bir maç. EuroLeague maçları bizlere ekstra motivasyon veren maçlar olmalı. Özellikle de iki kere evde oynadıktan sonra taraftarlarımızın desteği, coşkusu, sevgisi ve idman ziyaretine gelen taraftarlarımızın bizlere olan güvenlerini gösterdikten sonra. Bugün sergilediğimiz tabloda da kesinlikle son iki maçta bize verdikleri mesajı ve idmana geldiklerinde iletmek istediklerini anlamadığımız kesin. Bugün sergilediğimiz tablo için onlardan çok özür diliyorum. Korkuyorum ki bu tabloyu değiştirmek çok kolay olmayacak. Bunu hep konuşuyoruz ama bu yeterli değil sanırım. Son çeyrekte sadece 2 faul yaptık takım olarak ve onların nasıl skor ürettiğini izlemekten başka söyleyebileceğim bir şey yok. Bu, çok şeyi anlatıyor" dedi.

YORUMLAR 19
  • Turan 4 yıl önce Şikayet Et
    FB boykot içinde. Ya yiyecek içeceklerine kötü şeyler katılıyor ya da bunların düşüşü için özel hayatlarına özel cinsiyet insanlar sokuluyor.. bir takım aniden bu kadar değişemez...
    Cevapla
  • kurusun 4 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç un el attığı her şey kururinsallah
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen nasıl hir yaratiksin
    Cevapla
  • serdar 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir Beşiktaşlı olarak söylüyorum.Adamı eleştirirken 10 kere durup düşüneceksin.Adam yaşayan efsane.Böyle değerler kolay gelmiyor bu ülkeye.Ülkece fırsat bulunca hemen meyve veren ağacı taşlıyoruz.Olayı kazanma hırsıyla olmuş anlık bir tepki olarak görüyorum.Hemen hemen her insanın yaptığı veya yapacağı gibi...
    Cevapla
  • murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam hakli beylerNedense bu sene oynamiyor basketciler.De colo nun aldigi ucretten dolayi.olabilir
    Cevapla
  • Alacali 4 yıl önce Şikayet Et
    Biri fatih terime laf mi etmişti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle