Shane Larkin için ilk resmi adım atıldı!

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, menajeri ile yapılacak görüşmenin olumlu geçmesi halinde Larkin'in milli formayı giyeceğini açıkladı.

GİRİŞ 04.01.2020 17:14 GÜNCELLEME 04.01.2020 17:36
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Türk vatandaşlığına geçirilip, A Milli Basketbol Takımı'nda oynatılması planlanan Shane Larkin hakkında yeni bir açıklama yaptı.

 

 

Türkoğlu, "Gerek ben gerekse ekibim Larkin ve menajeriyle girişimlerde bulunduk. Bugün menajeri Türkiye'ye gelecek. Kendisiyle bir görüşme yapacağız. Bu görüşme de olumlu giderse Larkin'i milli forma ile görürüz." ifadelerini kullandı.

Türkoğlu, daha önce bu konudaki son kararın Ufuk Sarıca da olduğunu belirtmiş, Sarıca da Larkin'in takıma katılmasına sıcak baktığını ifade etmişti.

 

ERDOĞAN DA OLUMLU YAKLAŞMIŞTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan da konuyla ilgili, "Shane Larkin için vatandaşlık konusunda biz gereğini yaparız. Böyle başarılı bir basketçiyi milli takımımızda da görmek isteriz” açıklamasını yapmış; Larkin'den ise,  "Cumhurbaşkanı Erdoğan'a benimle ilgili nazik düşünceleri için teşekkür ederim" şeklinde bir cevap gelmişti.

YORUMLAR 4
  • Engin YAĞLI 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizim Altyapılarda yetişen Guard ların 18 yaşına girince boyu kısa saçı uzun antrenman kültürü yok gibi gerekçelerle bir çoğunun bırakın A takım seviyesinde süre alması maalesef basketbol hayatı da bitiyor. bu yabancı 1,75 rağbet görüyor bizim kısalar kısa diye yüzüne bakılmıyor. ali muhammea , wilbekin şimdi larkin kaç milyon dolar daha boşa harcanacak yol yakınken vaageçip özkaynaklara bakalım ender aslan ve kerem tunçeriden sonra gelen jenerasyona şans tanınmalı , kenan berk kartal ve daha birçok yerli oyun kurucu bu formaya daha iyi hizmet edecektir.
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    Shane Larkin olsun , Hüsseyin Larkin
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyeninde tek derdi buydu sanki boş işler bunlar...
    Cevapla
  • ayhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Sözde ulusalcı Chp ve sözde millyetçi İyi parti için nurtopu gibi yeni bir gündem oluştu.
    Cevapla