Sivok: Şampiyon olmamamız için bir sebep yok

Beşiktaş'ın Çek futbolcusu Tomas Sivok, çok kaliteli bir kadroya sahip olduklarını belirterek, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon şampiyon olmamaları için hiçbir sebebin olmadığını söyledi.

Sivok: Şampiyon olmamamız için bir sebep yok
Sivok: Şampiyon olmamamız için bir sebep yok
GİRİŞ 26.09.2013 17:01 GÜNCELLEME 26.09.2013 17:01

Tecrübeli savunma oyuncusu, BJK TV'ye yaptığı açıklamada, sezona iyi başladıklarını anlatarak, şunları kaydetti:

"Kağıt üstünde her şey güzel gidiyor. Sahadaki performans her şeyin belirleyicisi olacak. Son üç yıldır şampiyonluktan bahsetmiyordum ama bu sene çok kaliteli oyunculara sahibiz. Herkes özveriyle çalışıyor. Birliktelik üst düzeyde. Kaliteli oyuncuların çokluğu nedeniyle herkes formayı kaptırmamak için kendini baskı altında hissediyor. Şampiyon olmamamız için bir sebep yok."

Geçen sezona göre dengeli ve geniş bir kadrolarının olduğunu vurgulayan Tomas Sivok, "Ekonomik olarak iyileşme var kulüpte. Geçen yıl onca imkansızlık içinde üçüncü olmak bana göre başarıydı. Bu sene üst seviyelere çıkıyoruz. Tek handikap evimizde olmamak ama taraftarlarımız oynadığımız stadı İnönü Stadı'na çeviriyor zaten" diye konuştu.

Sivok, Spor Toto Süper Lig'de 30 Eylül Pazartesi günü deplasmanda karşılaşacakları Medical Park Antalyaspor'un sezona kötü başladığını kaydederek, "Samet Aybaba bizi iyi tanıyor. Bizden puan almak isteyecekler. İlk dört maçtaki oyunu devam ettirmek istiyoruz. Hatalarımızdan ders çıkarıyoruz. Kazanıp taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA