"Bilic'in o sorusuna düşünmeden evet dedim"

Beşiktaşlı futbolcu İsmail Köybaşı, BJK TV'ye önemli açıklamalarda bulundu.

"Bilic'in o sorusuna düşünmeden evet dedim"
"Bilic'in o sorusuna düşünmeden evet dedim"
GİRİŞ 26.09.2014 16:44 GÜNCELLEME 26.09.2014 16:44

Kendime ve futbol bilgime güveniyorum diyen İsmail Köybaşı, ''Bilic bana gelip 'Sağ bekte oynar mısın?' diye sorduğunda hiç çekinmeden 'evet' dedim.'' dedi.

İşte İsmail Köybaşı'nın o açıklamaları:

BİLİC'E ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

"Bursaspor maçında ilk yarı rakibin top oynamasına izin verdik. Bu bizim futbol karakterimiz değil. Bursaspor ilk yarı baskılı oynamış olabilir fakat bu baskının 90 dakika devam etmediği sürece işe yaramayacağını ikinci yarı gösterdik. Rakibimize top oynatmadığımız zaman fark yarattığımızı da gördük. Hocamız Slaven Bilic'e devre arasında yapmış olduğu konuşmadan dolayı çok teşekkür ediyorum.

DÜŞÜNMEDEN EVET DEDİM

Dünya futbolunda sol ayaklı bir futbolcunun sağ kanatta oynamasını nadir olarak görürüz. Hocamın gözünde bana inandığını gördüm. Bana gelip 'Sağ bekte oynar mısın?' diye sorduğunda hiç çekinmeden 'evet' dedim. Çünkü ben de kendime ve futbol bilgime güveniyordum.
 
Sağ tarafta oynarken avantajlı olabileceğim yönlerimi düşünerek konsantre oldum. Daha çok içe kat ederek şut atmayı düşündüm ve bunda başarılı oldum.
 
Takım içinde rekabet her zaman güzeldir ve ben rekabeti her zaman sevmişimdir. Rekabetin sadece futbolun içindeymiş gibi göstermeyi yanlış buluyorum. Hayatın çeşitli yönlerindeki insanlar da rekabet içerisindedir ve bence bu hayatı anlamlı kılıyor. Rekabet başarıyı getirir."