İlhan Mansız: Beşiktaş'ın teklifini reddettim

İlhan Mansız, 4 büyüklerin unutulmaz futbolcuları arasındaki futbol turnuvası sırasında açıklamalarda bulundu.

İlhan Mansız: Beşiktaş'ın teklifini reddettim
İlhan Mansız: Beşiktaş'ın teklifini reddettim
GİRİŞ 08.01.2016 11:30 GÜNCELLEME 08.01.2016 11:30

Beşiktaş'ın ilk yarıyı lider kapattığına dikkat çeken İlhan Mansız, siyah beyazlı takımın en büyük dezavantajının sahasında oynayamaması olduğunu vurguladı: "Sürekli Olimpiyat'ta ya da başka statlarda oynaması Beşiktaş için büyük dezavantaj ama şu ana kadar bu dezavantajı oynadıkları futbolla kapattılar. Önemli olan ilk yarıdaki performansı devam ettirerek ligin sonuna kadar sergilemeli ve şampiyonluk ipini göğüslemeleri..."

"Sen Alman futbolunu çok iyi bilen biri olarak Mario Gomez'in performansını nasıl değerlendiriyorsun?" sorusuna ise eski yıldız futbolcu, "Gomez, Beşiktaş'a gelerek eski performansına kavuşmaya başladı. Sıkıntılı günler geçiriyordu..." diye yanıt verdi.

"BILIC'İN YARDIMCILIĞI TEKLİFİNİ REDDETTİM"

Mansız, Beşiktaş'ta Bilic döneminde yardımcı antrenörlük teklifi geldiğini ama bunu reddettiğini de söyledi. Önder Özen döneminde bazı görüşmeler olduğunu vurgulayan İlhan Mansız "Orada da Önder Özen'e Bilic'in yardımcısı olmak istemediğimi söyledim" dedi. Mansız görüşmede, 1 yıldır kulüpte olan bir hocanın eski bir oyuncuyu monte edip ekibine ihanet etmeyeceğini dile getirdiğini de vurguladı.

"SPORTİF DİREKTÖRLÜK DÜŞÜNÜRÜM"

İlhan Mansız Beşiktaş'ta Sportif Direktör olarak görev almak konusunda ise daha olumlu konuşarak "Sportif Direktörlük gayet cazip bir teklif ama Türkiye'de maalesef sportif direktörlük Avrupa'daki gibi işlemediği için böyle bir düşüncem de yok. İleride bu tarz bir teklif gelirse değerlendirmeye alır, düşünürüm. Eğer beklentilerim çerçevesinde gelişirse göreve talip olabilirim" dedi.