Atınç Nukan: Transferimde etkili oldu!

Beşiktaş'ın yeni transferi Atınç Nukan, BJK TV'de açıklamalarda bulundu.

Atınç Nukan: Transferimde etkili oldu!
Atınç Nukan: Transferimde etkili oldu!
GİRİŞ 01.09.2016 14:12 GÜNCELLEME 01.09.2016 14:12

Almanya ile Türkiye arasında farkılıklar olduğunu ifade eden Atınç, "Sistem ve disiplin diyebilirim daha çok sistematik çalışıyor herkes pek fazla duyguya yer yok. Kazanınca veya kaybedince üstünde durmuyorlar hemen geçiyorlar ben öyle yapamıyorum" dedi.

"BEŞİKTAŞ'A TRANSFER OLMAK İÇİN ISRARCI OLDUM"

Beşiktaş'a transfer olmak için ısrarcı olduğunu dile getiren Atınç, "Tabi Rangnick ile olan ilişkimiz çok iyi. Çok büyük bir insan bakış açısı taktikleri bir futbolcuya kattıkları inanılmaz. O benim dönmemi istememişti ama ben ısrar edince iyiliğimi istedi ve izin verdi. Dediğim gibi çok büyük bir futbol adamı." ifadelerini kullandı. 

"BEŞİKTAŞ TARAFTARI GİBİ GÖRMEDİM" 

Beşiktaş taraftarının eşsiz olduğunu vurgulayan Atınç, "Burada 1 sene 2 sene oynayan yabancı futbolcular bile gitmek istemiyor ben 11 yılımı verdim burada doğup büyüdüm benim için de çok zor olmuştu. Beşiktaş taraftarı gibisi dünyada yok. Eski takım arkadaşlarım bu kadar tutkulu bir taraftar görmedik dediler." şeklinde konuştu.

"BEŞİKTAŞ'A PARA KAZANDIRDIĞIM İÇİN MUTLUYUM"

Beşiktaş'a para kazandırdığı için mutlu olduğunu dile getiren Atınç, "Tabi zaten başarıyı rakabet getirir. Hepsi mevkiilerinde başarılı oyuncular. Kadroda büyük zenginlikler olacak. En iyi şekilde çalışıcam formayı kapmak için.  Kulübüme bir şeyler kazandırarak gitmek beni de mutlu etti. Beşiktaş'ın altyapısından gidip böyle bir bonservis bedeli getirmek çok güzel bir şey." dedi.

"BEŞİKTAŞ'IN ÇOK KALİTELİ BİR KADROSU VAR"

Şu anda çok iyi durumda olduğunu vurgulayan genç futbolcu, "Biz burada Antalya'da devre arası kampındaydık. Burada Türkçe Almanca gibi ufak bir yarışma - eğlence gibi oldu aynı şekilde. Öncelikli hedefim kulübe katkı sağlamak elimden geleni yapacağım. çok kaliteli bir kadromuz var çok başarılı bir kadromuz var. Şu an çok iyi durumdayım çok iyi bir kamp dönemi geçirdim" ifadelerini kullandı. 

"ŞENOL GÜNEŞ TRANSFERİMDE ETKİLİ OLDU" 

Şenol Güneş'in transferinde büyük bir katkısı olduğunun altını çizen Atınç, "Şenol Hoca'nında buraya gelmemde katkısı çok büyük .Onunla çalışmak heyecan verici olacak Beşiktaş'a çok şey kattı umarım bende ondan birşeyler öğrenebilirim. Ben %100 Beşiktaş'a konsantreyim Şampiyonluğa ve Avrupada yaşayacağımız başarılara konsantreyim. Burası bıraktığım gibi hala herkes sıcacık inanılmaz bi aile ortamı var burada resmen aileme dönmüş gibiyim şu an. Ailem benimle beraberdi Almanya'da. Beraberdik her şey tamamlandıktan sonra haber verdim takım arkadaşlarıma Cenk olsun Oğuzhan olsun" şeklinde konuştu.