Beşiktaş'ın Talisca ve Aboubakar planı!

Beşiktaş, transfer olması durumunda Cenk Tosun'dan gelecek parayı Talisca ve Aboubakar için kullanılacak.

Beşiktaş'ın Talisca ve Aboubakar planı!
Beşiktaş'ın Talisca ve Aboubakar planı!
GİRİŞ 12.10.2017 12:12 GÜNCELLEME 12.10.2017 12:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Cenk Tosun için sezon başında İngiliz ekibi Crystal Palace'ın 12 milyon Euro'luk yaptığı teklifi geri çeviren Beşiktaş, oyuncunun başarılı performansı sonrasında daha büyük tekliflerin gelmesini bekliyor. Bu doğrultuda milli yıldız için kapıyı 20 milyon Euro'dan açmayı düşünen Beşiktaş yönetimi gelecek parayı nereye harcayacağını da şimdiden planladı.

TALISCA VE ABOUBAKAR TRANSFERİ 

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta kiralık oynayan ve bu sezon Porto'ya dönen Aboubakar, Portekiz'de de gösterdiği performansla alkış topluyor. Şu ana kadar forma giydiği 9 maçta 8 gol atıp 1 de asist yapan ve Porto'yla olan sözleşmesi sezon sonu sona erecek Kamerunlu oyuncu için siyah-beyazlılar harekete geçmiş durumda.

Aboubakar'ı sezon sonu kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş, ayrıca Talisca için de Benifa'nın kapısını çalacak. Beşiktaş'ta kiralık oynayan Brezilyalı oyuncunun Benfica'yla olan sözleşmesi 2019'da sona eriyor. Portekiz ekibinin kapısını Talisca'nın bonservisi için bir kez daha çalacak Beşiktaş, bu iki transfer için Cenk Tosun'un satışından gelecek parayı bekliyor.

YORUMLAR 3
  • buğra 6 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun...bu saatten sonra premier lig yolcusu bu adam....
    Cevapla
  • bjk5656 6 yıl önce Şikayet Et
    aboo gitti alamazsın
    Cevapla
  • alim adam 6 yıl önce Şikayet Et
    allahınızı seviyorsanız almayın abubakarı
    Cevapla