'R. Madrid ve Barcelona’dan oyuncular gelince...'

Beşiktaş’a sezon başında transfer olan Jeremain Lens, açıklamalarda bulundu.

'R. Madrid ve Barcelona’dan oyuncular gelince...'
'R. Madrid ve Barcelona’dan oyuncular gelince...'
GİRİŞ 12.10.2017 14:06 GÜNCELLEME 12.10.2017 14:08

Beşiktaşlı Jeremain Lens, siyah-beyazlı ekibe transfer süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Hollandalı yıldız, takıma Barcelona ve Real Madrid’ten futbolcular transfer edilince, kendisine yapılan teklifi hiç düşünmeden kabul ettiğini söyledi.

Siyah beyazlı takıma transferi süreciyle ilgili konuşan Hollandalı oyuncu, ''Geçen sezon Fenerbahçe’de oynarken Sunderland’in oyuncusuydum. Yani burada kiralık oynuyordum. Dolayısıyla Beşiktaş’a Fenerbahçe’den değil, Sunderland’den geldim’’ diye konuştu

Lens, "Beşiktaş’a Real Madrid ve Barcelona’dan futbolcular gelince ben de hiç düşünmeden yapılan teklifi kabul ettim’’ dedi.

Geçen sezon 38 maçta 5 gol atıp 16 asist yapan yıldız futbolcu, ''Fenerbahçe'deki kadar gol atıp asistler yapabilmem için daha fazla forma giymem lazım'' ifadelerini kullandı.

Hollandalı orta saha, son dönemde çok tartışılan yabancı oyuncu sayısı ile ilgili olarak ise ''Futbolcunun yerlisi yabancısı olmaz. Avrupa'nın önde gelen liglerinde de yabancı oyuncu sayısı fazla. Bana göre önemli olan kalitedir.' şeklinde konuştu. 

KAYNAK: HÜRRİYET