Leipzig'den Beşiktaş yorumu! 'Sonraki turda..'

Leipzig Teknik Direktörü Ralph Hasenhüttl, Beşiktaş'a 2-1 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Leipzig'den Beşiktaş yorumu! 'Sonraki turda..'
Leipzig'den Beşiktaş yorumu! 'Sonraki turda..'
GİRİŞ 07.12.2017 01:49 GÜNCELLEME 07.12.2017 02:07
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

"TOLGA ZENGİN GERÇEKTEN HARİKAYDI"

Tolga Zengin'in performansına vurgu yapan Ralph Hasenhüttl, "Yediğimiz golden sonra çok sayıda pozisyon yakaladık. Bu kadar pozisyona girdiğimiz bir maçı hatırlamıyorum. Kalecileri gerçekten harikaydı. Tüm şutlarımızı kurtardı." dedi.

"WERNER KAÇIRDI, TALISCA FANTASTİK ATTI"

Timo Werner'in fırsatları kaçırdığını söyleyen Ralph Hasenhüttl, "Beraberliği yakaladıktan sonra galibiyet golü şansı da geldi ama Werner değerlendiremedi. Ardından Talisca fantastik bir gol attı." diye konuştu.

"BİZE BÜYÜK BİR TECRÜBE OLDU"

UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek olmalarıyla ilgili de görüşün dile getiren Avusturyalı teknik adam "Avrupa Ligi'nde de çok iyi takımlar var. Biz de elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Bizim için iyi bir deneyim oldu. Genç bir ekibiz. Önümüzdeki yıllar için bize çok iyi bir tecrübe oldu." ifadelerini kullandı.

"BEŞİKTAŞ'IN DAHA İLERİYE GİTME ŞANSI VAR"

Beşiktaş'ın bir sonraki turda şansı ile ilgili görüşü istenen Ralph Hasenhüttl "Beşiktaş, grupta birinci oldu. Belki grup çok zor değildi ama Beşiktaş'ın bundan sonra daha ileriye gitme şansı tabii ki var." dedi.

YORUMLAR 3
  • Alin 6 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş iyi bir takım ama ballılar da !
    Cevapla
  • E.A 6 yıl önce Şikayet Et
    Ama bir gerçek var Beşiktaş Şampiyonlar Liginin hangi baba takımına çıkarsa çıksın o baba takım kesinlikle Beşiktaş'ı hafife almayacaktır. Eğer Beşiktaş Şampiyonlar Liginin baba takımlarına bu korkuyu verebildi ise ne mutlu kupaya uzanma ihtimalimiz zaten yoktur. Hedefimiz gidebileceğimiz yere kadar gitmek olduğu için nerede eleneceğimizin bir ehemmiyeti yoktur.
    Cevapla
  • Theiba 6 yıl önce Şikayet Et
    Grup zordegilmis, niye cikamadin hans ozman. Kudurun.. portekiz Turkiye elele. Almanya evine,..
    Cevapla