Beşiktaş'ın rakibi belli oluyor!

Beşiktaş'ın mücadele ettiği UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16, UEFA Avrupa Ligi'nde ise son 32 turu kura çekimi yarın yapılacak.

Beşiktaş'ın rakibi belli oluyor!
Beşiktaş'ın rakibi belli oluyor!
GİRİŞ 10.12.2017 12:16 GÜNCELLEME 10.12.2017 12:16
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde gerçekleştirilecek kura çekimi TSİ 14.00'te başlayacak.

Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi gruplarından çıkan Beşiktaş, son 16 turu kura çekimine seribaşı olarak katılacak.

Siyah-beyazlılar gibi gruplarını ilk sırada bitiren Barcelona (İspanya), Liverpool, Manchester City, Manchester United, Tottenham (İngiltere), Paris Saint-Germain (Fransa) ve Roma (İtalya) da seribaşı kulüpler arasında yer alacak.

Basel (İsviçre), Bayern Münih (Almanya), Chelsea (İngiltere), Juventus (İtalya), Porto (Portekiz), Real Madrid, Sevilla (İspanya) ve Shakhtar Donetsk (Ukrayna) ise aynı ülke veya gruptan takımların eşleşemeyeceği kura çekimine, ikinci torbadan girecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçları 13-14 ile 20-21 Şubat 2018, rövanşları ise 6-7 ile 13-14 Mart 2018 tarihlerinde yapılacak. Seribaşı takımlar, rövanş maçlarını sahalarında oynayacak.

Türk temsilcisinin bulunmadığı UEFA Avrupa Ligi'nde ise son 32 turu eşleşmeleri TSİ 15.00'te belirlenecek. Son 32 turu karşılaşmaları, 15 ve 22 Şubat 2018'de yapılacak.

YORUMLAR 8
  • poter 6 yıl önce Şikayet Et
    Portekizli menejer takımları çıkmasın ,zevkli maç izleriz.
    Cevapla
  • Siirt 56 6 yıl önce Şikayet Et
    Kim gelirse gelsin Beşiktaş o ruhla alır maçı
    Cevapla
  • kartal 6 yıl önce Şikayet Et
    Chelsea'nin Beşiktaş'a çıkması büyük ihtimal.Bu saatten sonra kimin geleceğinin de önemi yok.Bjk Vida'nın yanı sıra ara transferde iyi bir oyuncu alabilirse çeyrek finale gitmeyi başarır.
    Cevapla
  • Enis 6 yıl önce Şikayet Et
    Simdiden soyluyom isterseniz kuradan sonra sosyal medyaya atin banane yeterki tutsun Bismillahirrahmanirrahim 1. Real Madrid 2. Basel 3. Bayern Munih 4. Barcelona 5. Menchister United 6. Liverpool 7. Chelse Not:Ama bence Chelsa ya da Real gelir...:)
    Cevapla
  • sarı kırmızı 61 6 yıl önce Şikayet Et
    dilegimiz juventus bayern ve real madridin çıkması,beşiktaşımız onlara sahayı dar edecektir,bunda en ufak bir tereddüdümüz yoktur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle