Beşiktaş şaşkına döndü! Dev teklif kulübe ulaştı

Avrupa ve Türkiye'de siyah beyazlı takımı sırtlayan isimlerin başında gelen tecrübeli futbolcu Babel için Beşiktaş'ın kapısı ciddi şekilde çalındı.

Beşiktaş şaşkına döndü! Dev teklif kulübe ulaştı
Beşiktaş şaşkına döndü! Dev teklif kulübe ulaştı
GİRİŞ 25.12.2017 15:49 GÜNCELLEME 25.12.2017 22:07
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Siyah beyazlı yönetim flaş bir teklifle şaşkına döndü. Bir Çin kulübü, Beşiktaş'ın bu sezon ki başarısında büyük pay sahibi olan yıldız futbolcu için kesenin ağzını sonuna kadar açtı. Herkes, Cenk Tosun'a teklif beklerken, bambaşka bir isim için çok cazip bir teklif yapıldı. Gelin bu flaş transfer gelişmesinin detaylarına hep birlikte bakalım...

Beşiktaş'ta futbol kariyerinin 2. baharını yaşayan Ryan Babel, transferin gözdesi oldu. Siyah beyazlı ekipte gösterdiği performansla 6 yıl aradan sonra Hollanda Milli Takımı’na çağrılan 31 yaşındaki futbolcuya, Çin’den son derece cazip bir teklif geldi.

İsmi şimdilik gizli tutulan Çin kulübünün, Ocak ayında renklerine katmak istediği Babel için 14 milyon Euro ödemeye hazır olduğunu bildirdi. Siyah beyazlı yönetim bu sürpriz teklifi değerlendirmeye alırken, Babel ara transferde gitmeyi düşünmediğini ifade etti.

Hollandalı futbolcunun konuyla ilgili olarak yakınlarına, “Çin’den gelen teklif güzel ama ben Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyorum. Bu yüzden de ayrılmayı düşünmüyorum. Ama Şampiyonlar Ligi sonrası böyle bir teklif gelirse, değerlendirebilirim” dediği belirtildi.

Bir yıl önce Beşiktaş’a gelen Babel, siyah beyazlı takımda 47 maç oynarken, 17 gol attı, 7 asist yaptı. 31 yaşındaki kanat oyuncusu, yılda 2.1 milyon Euro garanti ücret ve puan başı 4 bin Euro alıyor. (Hürriyet)

YORUMLAR 12
  • Sirdar 6 yıl önce Şikayet Et
    Fiko daha iyisini hemide taksitli alir degerini bulmusken satmak lazim o kanada daha gokhan tore gelecek
    Cevapla
  • Satma 6 yıl önce Şikayet Et
    Şubat sonuna kadar bir yere gitmez. Yerine 10 mil luk oyuncu ancak doldurur. Sorunsuz oyuncu. Emre 35 yaş . Babel 3 yıl daha rahat oynar. Sene sonu belki
    Cevapla
  • Levrok 6 yıl önce Şikayet Et
    la Tevez yilda 50 Milyon alirken, Babel e 14 milyon saka gibi. Cin den gelen teklif 35 milyon olmali
    Cevapla
  • Zong 6 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş zaten bitmiş satın gitsin
    Cevapla
  • serkan 6 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyonlar liginde nenen mi son 16 ya kaldi al2 senedir sampiyn takima bitti diyorsun ayakta bayiden gazete okuyarak bu kadar yorum yaparsin
    Cevapla
  • murat ergül 6 yıl önce Şikayet Et
    babel takımda kalması gereken futbolcuların en başında gelir...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle