Vida'nın 'Come to Beşiktaş' dediği yıldız!

Beşiktaş'ın yeni transferi Domagoj Vida, BJK TV'de kendisine yöneltilen sorularını yanıtladı.

GİRİŞ 03.01.2018 11:48 GÜNCELLEME 03.01.2018 14:05
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'a gelmekten dolayı büyük bir onur duyduğunu ifade eden Vida, "Başkan Orman, Hırvatistan'a geldi ve o zaman bana inanılmaz bir ilgi gösterdi. Bana olan ilgi ve alakadan dolayı da zaten o anda kararımı vermiştim. Kiev ile sözleşmemi bitmesine uzun bir süre vardı ve beklemek zorundaydım. Taraftarlar gibi ben de bekledim. Come To Beşiktaş için bizim beklentimiz Mario Mandzukic'ti. Hırvatistan Milli Takımı'ndan arkadaşım, Belki ben de Mandzukic'e "Come to Beşiktaş" derim. Sosyal medya hesabım yok, arkadaşlarım gönderdi ben de oradan izledim videoyu" dedi.

"Modric bana Pepe'yi anlattı"

Modric'in kendisine Pepe'yi anlattığını ifade eden Vida, "Geçen sene Beşiktaş'a rakip olmuştum. Bu sene Şampiyonlar Ligi maçlarını izledim ama lig maçlarını pek takip edemedim, geleceğim takım olduğu için bilgiler aldım. Modric bana Pepe'yi anlattı. Nasıl biri olduğunu biliyorum. Mitrovic ile de tanışıyoruz, burada birlik olacağız" şeklinde konuştu.

"Muhteşem bir taraftar var"

Beşiktaş taraftarının müthiş olduğunu ifade eden Vida, "Muhteşem bir taraftar var. Sakatlandığım maçta bana gösterilen ilgiyi yaşadım. Beşiktaş için mücadele edeceğim. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde tur atlamak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Takım için nerede görev verilirse orada oynarım ve elimden geleni yapar." dedi.

YORUMLAR 4
  • nida 6 yıl önce Şikayet Et
    futbol endüstrisi işte ne olacak
    Cevapla
  • tornado 6 yıl önce Şikayet Et
    35 milyon euro verecekler sen de satmayacaksın. bizde yuttuk.
    Cevapla
  • Battalgazi 6 yıl önce Şikayet Et
    Wagner Love kaçırmayın hemen alın. çok kaliteli futbolcu
    Cevapla
  • Çarşı1903 6 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşıma hayırlı olsun , inkar etselerde seni Türkiyeden de isteyenler olmuş ama sözünden dönmedin adamsın Vida
    Cevapla