İlginç yorum! '5-0 hiç de kötü değil...'

Spor yazarı Mehmet Demirkol, 5-0 biten Bayern Münih - Beşiktaş maçını değerlendirdi.

İlginç yorum! '5-0 hiç de kötü değil...'
İlginç yorum! '5-0 hiç de kötü değil...'
GİRİŞ 21.02.2018 02:03 GÜNCELLEME 21.02.2018 02:31
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

İşte Demirkol'un NTV Spor'a yaptığı değerlendirmeler;

"Özellikle kırmızı karttan sonra zamanla Bayern'in oyunu artarak geldi. Sonlarda oynanamaz hale geldi. Ejderhayla savaş diyorduk ama tek kolla savaştık bu kez. Beşiktaşlı oyuncular da bir yerden sonra bizim gibi seyretti maçı. Maçtan önce Bayern'den biri kırmızı görse diyordum biz gördük. Ondan sonra mümkün değil. Eksik kalıyorsun bir de nasıl eksik kalıyorsun? Caner ve Atiba'nın hataları inanılır gibi değil."

 

 

SAVUNMA GÖBEĞİYLE BU KADAR OYNANMAZ

Şenol Hoca savunma göbeğiyle neden bu kadar oynuyor anlamıyorum. Medel geriye geliyor sonra Tosic giriyor Medel öne çıkıyor. Konya maçında da yaptı bunu. Neden yapıyor bilmiyorum. Orta sahaya adam alacaksan Tolgay var Oğuzhan var onlar kullanılabliir.

LOVE O GOLÜ ATSA...

Her şeye rağmen Vagner Love 18. dakikada o pozisyonu atsa farklı şeyler konuşabilirdik. Rakip bir şoka girer ve başka şeyler olabilirdi. Hiçbir şey istediğimiz gibi gitmedi bu maçta.

BAYERN ARSIZ TAKIM, 5-0 KÖTÜ DEĞİL

Son 30 dakikada oyun oynayamaz hale geldik. Bayern arsız bir takım. Hiç burmazlar. Bu açıdan bakarsan 5-0 hiç de kötü değil. Daha kötü olabilirdi. Hiç ıoynayamadık. Takım dağılmıştı. Üzerine analiz yapılması çok zor bir maç.

İKİNCİ MAÇ GALİBİYET

İkinci maçtan beklentimiz galibiyet. Beşiktaş çıktığı her maça galibiyet için çıkar. Tur çok zor tabii ki ama 1-0'lık galibiyet bile güzel olur. Her maçın bir hikayesi vardır. Bu hikaye de güzel bir Bayern galibiyetiyle bitebilir.

YORUMLAR 28
  • Temel candan 6 yıl önce Şikayet Et
    Dunya para ver tecrube profesyonel vs kirmizi gor bence Turkiyede vida oynasa ne olur oynamasa ne olur.Bu duzeydeki hirvat o esnada tercihini bayernden yana bilerek kullandi refleks vs degil Go home sayin futbolcu
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Vaybe ne kadarda Türklüğünü kaybetmiş almanlaşmış kimliğinde Tc no yazan vatandaş varmış yazık size!
    Cevapla
  • spolat 6 yıl önce Şikayet Et
    bence kırmızı kart yanlış hiç kimse bunu konusmuyor topu yönü kaleye dogru degil ve ağır çekişmde izleyin lewandovski ayagını vidaya takıyor hiç kimse dikkat etmemiş buna
    Cevapla
  • Mehmet Fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim ne yanlışı muz cumhuriyetinde bile kırmızı kart zaten hakem hiç tereddüt etmedi kendimiz kandırmayalım. ha gollerde ise caner hep ofsaytı bozdu
    Cevapla
  • arslan 6 yıl önce Şikayet Et
    Yoo bende aynı fikirdeyim. Lewa öyle atmış ki kendini sanki 11 kişi ona girmiş gibi. Sağ ayağını vida ya takıyor. Bence sarı kart.
    Cevapla
  • Md1983 6 yıl önce Şikayet Et
    Sende Az degilsin Hani Aykut hoca olsa yerden yere vururdun
    Cevapla
  • heiwbziwxiw 6 yıl önce Şikayet Et
    Şöyle bir gerçek var, Avrupa'da tarih yazabilecek tek takım Galatasaray. Kimileri demiş 20 sene önce öyleydi falan. Hayır, Beşiktaş daha 2 sezondur Şampiyonlar Ligi'nde. Beşiktaş'tan önce kim vardı, bi bakın isterseniz. Bu sezon Beşiktaş tarihinde ilk kez gruptan çıktı. Biz bu kupada kac kere 2. tur, çeyrek final oynadık. Bence Beşiktaş'a kızmamak lazım. Çünkü rakip güçlü ve tarihinde ilk kez gruptan çıkmışsın. Zamanla olcak işler bunlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle