Şenol Güneş'e ağır eleştiri! 'Dua ediyordu'

ESPN yorumcusu Quique Wolff, Bayern Münih'e 5-0 mağlup olan Beşiktaş'ı ve Şenol Güneş'i değerlendirdi.

Şenol Güneş'e ağır eleştiri! 'Dua ediyordu'
Şenol Güneş'e ağır eleştiri! 'Dua ediyordu'
GİRİŞ 21.02.2018 12:51 GÜNCELLEME 21.02.2018 12:51
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

İşte Wolff'un değerlendirmeleri;

Beşiktaş çok tecrübeli görünebilir ama bu seviye için çok yaşlı. Vida yavaş bir oyuncu. Atıldığı ana kadar Türklerin en kötüsüydü. İçinde yer aldığı her pozisyonda Türk defansının dengesini bozdu. Vagner Love hala teknik olabilir ama bu seviye ona fazla. Bu dakikaya kadar sahada kalması da zaten bence sürpriz.

Beşiktaş, Bayern'i geçeceğine inanmadığı için sanırım Cenk Tosun'un yerine o kalibrede bir oyuncu almak yerine Vagner Love'u tercih etmiş.

Türk koç ürettiği ofsayt formülünün işe yaramadığını bir türlü görmek istemedi.
O formül her pozisyonda Beşiktaş'ın canını acıttı. Zaten çok yaşlı olan Beşiktaş bir de eksik kalınca 60'dan sonra iflas etti. Türk koç, 2-0'da Love'u stoperiyle değiştirirken, "Tanrım başka gol yemeyelim" diye dua ediyordu bence.

Zorlanmadan geldiler 

Türklerin koç bu kadar yaşlı oyuncuyu sahaya sürerken acaba ne düşünüyordu?
3-0 geride olan takımının sol bekini çıkarıyor. Sağ bekini sol bekinin yerine, alıp sağ beke takviye yapıyor. Bu değişiklik bana koçun aklındakinin, "daha fazla gol yemeyelim de ne olursa olsun" dediğini düşündürtüyor.

Bayern hiç zorlanmadan 5-0'a getirebiliyorsa, biraz daha zorlasa acaba ne olurdu. Almanlar, İstanbul'a güzel bir turistik gezi yapacaklar.

Ben de bir kez gitmiştim, güzel camilerin, güzel yemeklerin, muhteşem Boğaz'ın olduğu şehri gezmek onları mutlu edecek.

YORUMLAR 14
  • Fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    ESPN kanalının bir futbol yorumcusu futboldan anca bu kadar anlar işte. İlk 15 dk kırmızı karta kadar Şenol Güneş değil Guardiola vardı takımın başında, stoperde de Vida değil, Thiago Silva oynuyordu zaten. Beşiktaş bu maçta tek bir pozisyonda bile şanslı değildi, kırmızı kartta pas hatası, Vida hamle yaptığında Lewa çok az daha önce topu tipledi, kırmızıdan sonra Love'un pozisyonu gol olsa, ve de Müller'in golü-topun Müller'in önüne gelişi, onun da rastgele bakmadan vurduğu top bacak arasından gol oldu. Beşiktaş Bayern'e 11-11 iken de yenilebilir, 3-0, 5-0 da yenilebilirdi, ama kesnlikle oyun olarak kafa kafaya gidiyordu.
    Cevapla
  • ali aydogn 6 yıl önce Şikayet Et
    cok guzel anlatmissin tebrik ederim
    Cevapla
  • trabzon sürmene 6 yıl önce Şikayet Et
    vida sız hucumcu kadrosu ve stadı ile fark yaratır inşaallah 5-0 olması 1-0 dan iyidir onların motivasyonu iptal oldu
    Cevapla
  • Мехмет 6 yıl önce Şikayet Et
    Şu yabancılar kadar doğru tespit yapabilen bir tane Türk sporyazarı, yorumcu ve spor adamı yok maalesef ülkemizde. O yüzden hep kaybediyoruz.
    Cevapla
  • ali bulut 6 yıl önce Şikayet Et
    kirmizi karta kadar besiktas iyiydi karttan sonrasi icin teknik yorum yapilamaz bayern cok güclü bir takim senol günes ne yapabilir?bir gsli olarak besiktasi tebrik ediyorum ligdede basaksehir ve bjk iyi top oynuyor besiktas 5 maclik bir seri yaparsa sampiyonluk yarisina tekrar girer
    Cevapla
  • Birgarip 6 yıl önce Şikayet Et
    Altí atar türü geçer.şenol hoça bi kadro kurar.havada karada altí atar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle