Beşiktaş zirve yolunda tam gaz ileri!

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş sahasında, Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup etti.

GİRİŞ 10.03.2018 20:55 GÜNCELLEME 11.03.2018 08:36
Bu Habere 116 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş ile Gençlerbirliği karşılaştı. Vodafone Park'ta oynanan mücadeleyi Beşiktaş 1-0 kazandı.

Maçın tek golü 53. dakikada Talisca'dan geldi.

 

Bu sonuçla Beşiktaş 50 puana yükselerek 2. sıraya yerleşti. Gençlerbirliği ise 26 puanda kalarak 14. sırada yer aldı.

Ligin 26. haftasında Beşiktaş deplasmanda Medipol Başakşehir'e konuk olurken Gençlerbirliği evinde Akhisarspor'u konuk edecek.

YORUMLAR 116
  • kartal 6 yıl önce Şikayet Et
    Besiktaş...Türkiyenin en büyük spor kulubü
    Cevapla
  • nida 6 yıl önce Şikayet Et
    Demirören 100 milyon tl kurtarma peşinde hadi işinize bakın şamp bjk olacak bi şekilde.şampiyonlar ligi de fiyasko zaten.
    Cevapla
  • ozan 6 yıl önce Şikayet Et
    Hakem olmadığı için talisca var adam resmen yumruk attı gazetelerde hala bjk yi şişirmenin peşindeler bir taneniz Allah için olan biteni göründüğü gibi yazın be..
    Cevapla
  • Muhabir Fosticus 6 yıl önce Şikayet Et
    Entersan ki ne enteresan.. Talisca'nın attığı yumruğu ne hakemler ne de gazeteler görmüş. Tek kelime yazan yok.Allahtan kahvedeki vatandaslar olan biteni görüyor.Bu arada Şenol Hoca ayni davranışları Avrupa'da yapmasın lütfen.
    Cevapla
  • Fenerbahce 6 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler beşiktaş daha öncede yazdim kadrosu iyi ve geniş iyide top oynuyorlar dedim şimcide söylüyorum Türkiye liginde en iyi top oynayan takim beşiktaş Aykut hocanin elindeki kadro şampiyonla yeterli deyil olmaz fanatiklik holiganlik cok kötü doğurulari görmek yorum yapmak mertliktir.
    Cevapla
  • Furkan 6 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş'ın Fenerbahçe GS arasına girmek istediğini nereden uydurdun? Bir palavra uydurdunuz gidiyor. Beşiktaş bu ülkenin en büyük kulübüdür rakibide yoktur. Sizin gibi ezeli rakibe de ihtiyaç duymaz. Siz yokken Beşiktaş vardı
    Cevapla
  • ozan 6 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaşlı arkadaşım fenerbahçeli rumuzuyla yorum yapınca bak onlarda bize hak veriyorlar imajı vermeye çalışıyorsun ama nafile, hakem yumuruğu penaltıyı vs. görmeyebilir ama millet 3 yıldır oynanan oyunun sadece futboldan ibaret olmadığını biliyor, görüyor medya görmezden gelse de, siz istemesenizde.. Türkiyede 2 büyük kulüp var fb ve gs, bjk jimnastik kulübü asla bunların arasına giremeyecek... Tüpcü gidince tüm havanız kaçacak 1 milyar 700 milyon borçla sizi uçuracak bir daha dönmemek üzere...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle