Love'dan transfer itirafı: Fırsat bulabilirsem...

Devre arasında Aytemiz Alanyaspor'dan Beşiktaş'a transfer olan Vagner Love, Portekiz'de yayım yapan O Jogo gazetesine verdiği röportajda "Portekiz Ligi çok kaliteli. Eğer fırsat bulabilirsem Sporting gibi büyük bir takımda oynamayı çok isterim." ifadelerini kullandı.

Love'dan transfer itirafı: Fırsat bulabilirsem...
Love'dan transfer itirafı: Fırsat bulabilirsem...
GİRİŞ 12.03.2018 10:47 GÜNCELLEME 12.03.2018 10:55
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Ocak ayı transfer döneminde Aytemiz Alanyaspor'dan Beşiktaş'a transfer olan Vagner Love, Portekiz'de yayım yapan O Jogo gazetesine özel bir röportaj verdi.

Brezilyalı golcü, Monaco'da forma giydiği dönemde Sporting Lizbon'la görüştüğünü ancak o dönemde transferin gerçekleşmediğini söyledi.

 

 

Beşiktaş ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan 33 yaşındaki futbolcu, "Portekiz Ligi çok kaliteli. Eğer fırsat bulabilirsem Sporting gibi büyük bir takımda oynamayı çok isterim." ifadelerini kullandı. (Fanatik)

YORUMLAR 14
  • martli 6 yıl önce Şikayet Et
    Fikret orman Sporting e baskan olursa ancak o zaman portekiz de oynarsin. elin oglu bizimkiler gibi futbol özürlümü ki 40 ina merdiven dayamis birinj transfer etsin
    Cevapla
  • yunus 6 yıl önce Şikayet Et
    Eline iyi bir fırsat geçti Bayern maçında kaleciyle karşı karşıya o golü atsaydın rakip panikleyebilirdi ve Beşiktaş ilk yarıyı 1-0 önde kapardı ikinci yarı iyice kapanıp en fazla maç 3-1 mağlubiyet olurdu sana verilen şansları değerlendiremiyorsan git nerede oynarsan oyna bonservisine yaşına göre dünya para ödendi halen konuşuyorsun.
    Cevapla
  • oflu 6 yıl önce Şikayet Et
    bunu kim aldı getirdi Türkiyeye de hala konuşuyor ,,,amatörde senin gibi topcu çok,,,senden kat be kat iyileri var,,,çok ballısın da beşiktaş gibi bir takımda oynayabiliyorsun yat kalk dua et zaten yakında da kovarlar seni,,,topcumusun be
    Cevapla
  • sereflikochisar*06* 6 yıl önce Şikayet Et
    kendini ispatlamadan kendini futbolcu sanan bir zihniyet... once topa virmayi ogren
    Cevapla
  • muroo 6 yıl önce Şikayet Et
    hemen yuru hemen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle