Resmen açıklandı! 'Oğuzhan ve Talisca...'

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, BJK TV'nin Vodafone Park'taki yeni yerinin açılışında açıklamalarda bulundu. başkan orman, şampiyonluk hakkında konuşurken, Talisca ve Oğuzhan'ın transferiyle ilgili de bilgi verdi.

GİRİŞ 27.03.2018 14:54 GÜNCELLEME 27.03.2018 17:38
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Vodafone Park'ta BJK TV'nin açılışında yaptığı açıklamalar şöyle;

Bizim artık dışarıda hiçbir yerimiz kalmadı. Stadı yıkarken televizyonu başka bir yere taşımıştık. Şimdi burada yeniden HD olarak başlıyoruz. Beşiktaş'ın bu kadrosunun şampiyon olması lazım, bundan sonra daha az puan kaybı yapacağız. Benden çıkmayan bazı ifadeler var, küçük takımlar ifadesini hiçbir rakibimiz için kullanmadım.

 

 

Başakşehir maçında kaybetmemizden ziyade oynadığımız oyun kötüydü. Rakibimiz 10 kişi oynamasına rağmen kaybettik. Futbolda dün yoktur. Önümüze bakıyoruz. Avrupa'nın en rekabetçi liglerinden birindeyiz, bunun tadını çıkarmalıyız. Taraftarımıza 3. kez üst üste şampiyonluk sevinci yaşatmak istiyoruz. Gündem boş olunca transfer iddiaları ortaya atılıyor. Bizim gündemimizde Talisca ve Oğuzhan konusu yok. Kamuoyu ile paylaşmak zorunda değiliz her şeyi. Şampiyonluğa odaklandık.

YORUMLAR 11
  • asa 6 yıl önce Şikayet Et
    Oğuzhanin cok büyük bı oyuncu olduğuna inanmıyorum.
    Cevapla
  • Feda 6 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyonlugu kaybettiysek o da bu haftaki yenilgidir.
    Cevapla
  • Beton 6 yıl önce Şikayet Et
    Seneye ikisi de BJK'de olmayacak gibi geliyor.
    Cevapla
  • Serkan BJK 6 yıl önce Şikayet Et
    Oğuzhan önümüzdeki sene inşallah olmassin hiç bir katkin yok takima
    Cevapla
  • Muammer 6 yıl önce Şikayet Et
    Çünkü ikiside takımda kalmak istemediklerini yönetime bildirdi maalesef fiko başkan bunlardan para kazanamiyacak..kaçan balık baya büyük oldu bu sefer.e artık transfer politikası ni değiştirin lütfen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle