Burak Yılmaz'da flaş gelişme! 'Bize verin...'

Beşiktaş'ın Başkanı Fikret Orman'ın, Trabzonspor'un patronuna böyle çağrıda bulunduğu ortaya çıktı. Burak'ın da teklife sıcak baktığı bildirildi.

Burak Yılmaz'da flaş gelişme! 'Bize verin...'
Burak Yılmaz'da flaş gelişme! 'Bize verin...'
GİRİŞ 12.05.2018 14:13 GÜNCELLEME 12.05.2018 14:13
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Cenk Tosun'u devre arasında Everton'a satttıktan sonra forvet konusunda büyük sıkıntı yaşayan Beşiktaş'ın Burak Yılmaz'ın transferi için düğmeye bastığı ortaya çıktı.

Alvaro Negredo ve Vagner Love'dan beklediği katkıyı alamayan Siyah-Beyazlılar'da Başkan Fikret Orman'ın Teknik Direktör Şenol Güneş'in "Onu istiyorum" dediği Burak Yılmaz için Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağoğlu ile bir görüşme yapıp, "Burak'ı bize ver" dediği belirlendi.

 

 

Bordo-Mavililer'in 3.5 milyon euro bonservis bedeli ve Burak'ın 3 milyon euroluk alacaklarından vazgeçmesi karşılığında yıllık yaklaşık 4 milyon euroya imza attırdığı 32 yaşındaki oyuncuyu gelecek sezon için yüksek maliyeti nedeniyle gözden çıkardığı ileri sürülmüştü. Bordo-Mavili forvetin, transfere sıcak baktığı belirtilirken, Beşiktaş'ın da Kral'a Trabzonspor'da kazandığı rakamı ödemeye hazır olduğu ifade ediliyor.

YORUMLAR 14
  • Faruk 5 yıl önce Şikayet Et
    bakiyorum TS bu sene beceke nin b takimi olacak...GS den al gülüm ver gülümden sonra sira efendi takiminda...beter ol TS...
    Cevapla
  • turk 5 yıl önce Şikayet Et
    sizden daha beteri yok
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    eyer bu adamı alırsanız taraftarınıza ihanet etmiş olursunuz
    Cevapla
  • arnavutciğer 5 yıl önce Şikayet Et
    benim bacanak koyu hatta fahatik bjk lı. her ts maçında bu futbolcuya dümdüz gidiyor. yani sövüyor. caner erkin e de gökhan gönüle bile. şimdi ne yapacak bilmiyom. sövdükleri hep takıma geldi.
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Sn. Orman;Sen çarşidan elma mı alıyorsun? Ts neden forvetini sana versin?
    Cevapla
  • gurgula 5 yıl önce Şikayet Et
    Eski gücünden uzak, tam berbat bir maç çıkarırken çıkıp gol atıyor, tam bir golcü, ama fatih tekkenin rekorunu kırsa da onun sol bacağı olamaz. Bizimkisi aşk nefret ilişkisi..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle