Beşiktaş'tan yıldız golcüye resmi teklif!

Beşiktaş, yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-Beyazlılar'ın sözleşmesi sona eren Facundo Ferreyra'ya resmi teklifte bulunduğu iddia edildi.

GİRİŞ 25.05.2018 13:49 GÜNCELLEME 25.05.2018 16:35
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Siyah beyazlılar, geride kalan sezonda forvetlerinden çok fazla verim alamazken golcü oyuncu transferi arayışlarına girdi.

Haber1903'ün haberine göre; Beşiktaş, Shakhtar Donetsk’te forma giyen Facundo Ferreyra’yı transfer etmek istiyor. Siyah beyazlı yöneticilerin yapılan görüşmede 27 yaşındaki Arjantinli oyuncuya ilk yıl için 2,1 milyon Euro ve diğer 3 yıl için ise yıllık 2.2 milyon Euro'dan toplam 4 yıllık teklif sunduğu öğrenildi. 

Ferreyra ise 3 milyon Euro yıllık ücret istediğini Beşiktaş yönetimine bildirdi. Ukrayna ekibi ile sözleşmesi sona eren golcü oyuncu ile görüşmeler devam ediyor.

Facundo Ferreyra, 4 sezondur Shakhtar Donetsk forması giyerken geçtiğimiz sezon toplam 42 maçta 29 gola atıp 1 asist yaptı.

YORUMLAR 5
  • bjk 5 yıl önce Şikayet Et
    hadi alin sunu
    Cevapla
  • Levrok 5 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahcenin istedigi her oyuncuya dalar, sonra Fenerbahce transfer etdiysede, bizim istedigimiz oyuncuyu daha fazla para vererek elimizden aldi der. Antipatik oldular
    Cevapla
  • aalperen 5 yıl önce Şikayet Et
    vay vayyyy renkliler koalisyonu :D
    Cevapla
  • Beşiktaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Hadi lan iki renkli kapayın çenenizi!
    Cevapla
  • gassaray 5 yıl önce Şikayet Et
    dogruya dogru bir gs li olarak
    Cevapla