Fikret Orman bombaladı! 'Hayatı para olmuş'

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, beIN Sports'a katıldı ve birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Orman, Çin'e transfer olan Talisca ile ilgili, "Talisca'ya "Senin bonservisini alacağız" dedik. "Ben Beşiktaş'ta kalmayı düşünmüyorum" dedi. Talisca'nın hayatı para üzerine kurulmuş." dedi.

Fikret Orman bombaladı! 'Hayatı para olmuş'
Fikret Orman bombaladı! 'Hayatı para olmuş'
GİRİŞ 13.06.2018 20:06 GÜNCELLEME 13.06.2018 20:07
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Talisca'nın Çin'e transferi hakkında Brezilyalı yıldız hakkında sert ifadelerde bulunurken, transfere dair de çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Fikret Orman'ın açıklamaları:

 

 

"Galatasaray maçına gelene kadar çok sayıda hata yaptık. Şampiyonluğun kaçışını sadece o maça bağlamamak lazım.

"Beşiktaş'ın mali durumu 3 rakibimizden de iyi. Gördüğünüz gibi onlar UEFA tarafından görüşmeye çağrılıyor ama Beşiktaş'ın böyle bir durumu yok. Bize de 'başkanım Ronaldo'yu al' diyorlar. Bunu alabilme potansiyelini taraftarın görmesi güzel ama döviz konusunda problem yaşayacağımız kesin. Taraftarın ayağının yere basması lazım."

Talisca açıklaması

"Talisca'ya "Senin bonservisini alacağız" dedik. "Ben Beşiktaş'ta kalmayı düşünmüyorum" dedi. Talisca'nın hayatı para üzerine kurulmuş."

'Gündemimizde değiller'

"Emre Akbaba ve Deniz Türüç'ün kulüplerinin büyük beklentileri var, bu yüzden şu anda gündemimizde değiller. UEFA'yla yaptığımız anlaşmadan dolayı daha çok bonservisi elinde olan tecrübeli oyuncuları aldık. Artık o anlaşma bitti. Özellikle yerli ağırlıklı genç futbolcular arıyoruz. Beşiktaş sonuç takımı, şampiyon olması lazım. Oyuncu yetiştirip satma takımı değil. Oyuncuların yaşları ve istikballeri önemli. Ama şampiyon olmak da önemli."

"Atiba Hutchinson'ın futbolu bıraktıktan sonra da Beşiktaş'ta görev almasını istiyorum."

'Santrafor arıyoruz'

"Santrforda her sene çıta daha yükseğe çıktı. Demba Ba, Mario Gomez, Vincent Aboubakar, Cenk Tosun... Bu sene olmadı. İstediğimiz gol seviyesine ulaşamadık. Vagner Love'u gol kralı diye aldık, çok daha fazla beklentilerimiz vardı. Gelecek sezon için santrfor arıyoruz."

'Demba Ba'ya yapılanlar ayıp'

"Demba Ba, Göztepe'ye de bizim onayımızla gitti. Tamer orada diye gitti. Biz olur verdik. Demba Ba'ya yapılanlar ayıp. Demba Ba'ya kontrat önerdik ama Çin'den 3-4 katı ciddi bir teklif geldi."

'Yetkiyi ben verdim Torunoğulları'na'

"Erdal Torunoğulları bizde hiçbir zaman transferden sorumlu olmadı. Dış ilişkilerden sorumluydu. Beşiktaş'ta transferleri ben yönetirim. İyisi de kötüsü de benimdir. Erdal Torunoğulları'na söyledim "Kendini basında sihirbaz gibi gösteriyorsun ama görevlendirmeleri ben yapıyorum, seni transfer görüşmesine ben gönderiyorum, yok öyle bir olay" dedim. Yetkiyi ben verdim Torunoğulları'na."

"Şenol Güneş, Tamer Tuna'yla birlikte artık hoca da yetiştirmeye başladı. Şenol Güneş'ten sonrasını da planlamamız lazım. Futbolcuların çoğu artık yabancı. Dolayısıyla bizde daha önce oynamış eski yabancı futbolculardan yararlanmak istiyoruz. Şenol hocanın yanında yardımcılar yetiştirmesi lazım. Şimdi oyuncuların çoğu yabancı. Bunun için bizde oynamış oyuncuları da kullanmak istiyorum. İlhan Mansız'ın Beşiktaş'ta görev almasını istiyorum. Tabi İlhan Mansız'ın ne yapmak istediğine karar vermesi lazım. İlhan Mansız, Beşiktaş'ın evladıdır. Seneye yardımcı olacaktır. Hocamız da istiyor. Kararını Şenol Güneş verecektir."

'Guti ile görüşüyorum'

"Guti ile görüşüyorum, hep görüşüyorum. Bizden gidenlerle görüşüyorum, Beşiktaş'tan kopamazlar. Yardımcı konusu benim tek başıma karar vereceğim bir şey değil, Şenol Güneş karar verecek. Guti de olabilir, Guti - İlhan da olabilir, buna hocamız karar verecek."

"Benim Fenerbahçe ile ne derdim olabilir?"

"Ali Koç bizimle aynı dili konuşan bir başkan. Bizim düşmanlığımız yok, rekabetimiz sahada. Bunu kavgaya dönüştürmek doğru değil. Benim Fenerbahçe ile ne derdim olabilir? Benim en yakın arkadaşlarım Fenerbahçelidir. Ercan Saatçi benim çok yakın arkadaşımdır, çok iyi Fenerbahçelidir. Ali Koç, Mustafa Cengiz, Ahmet Ağaoğlu hepsi yeni başkan oldular. Hepsiyle iyi bir ilişki yürütmek istiyorum. Ali Bey'in babası Rahmi Bey bizim çok sevgili büyüğümüzdür, divan kurulu üyemizdir. Hatta Ali Bey başkan seçildikten sonra Rahmi Bey'e mektup yazdım tebrik için. Ali Koç ile Fenerbahçe'nin başarılı sezonlar geçirmesini diliyorum. Centilmence bir yarış yapacağız."

YORUMLAR 24
  • KARA İNCİ 5 yıl önce Şikayet Et
    ne bekliyordunuz
    Cevapla
  • bilal 5 yıl önce Şikayet Et
    yok canım diğer futbolcular babasının hayrına top koşturuyor...
    Cevapla
  • alper 5 yıl önce Şikayet Et
    lafa bak cenk tosunu şeker karşılığımı sattın takımı şampiyonluktan ettin..
    Cevapla
  • dadas45 5 yıl önce Şikayet Et
    başkan sen çok köşeyi döndün bjknın sırtından sen neler kazandın sende acıkla görelim talisca işçi para için ter döküyor tabi kim çok verirse ona gider başkan servetini acıkla başkan olmadan önce ve şimdi ozaman herşey çıkar paramı degilmi
    Cevapla
  • mero 5 yıl önce Şikayet Et
    fiko ne yapsin adam,,bedavaya sizdemi oynasin??
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle