Fikret Orman harekete geçti! Negredo kararı

Mali açıdan sıkıntılı bir süreçten geçen Beşiktaş'ta gözler elden çıkarılacak oyunculara çevrilirken listenin en başında yer alan Alvaro Negredo için seferberlik ilan edildi.

Fikret Orman harekete geçti! Negredo kararı
Fikret Orman harekete geçti! Negredo kararı
GİRİŞ 15.06.2018 15:07 GÜNCELLEME 15.06.2018 15:07
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sezon başında 2 milyon 500 bin Euro'ya Valencia'dan transfer edilen ve yıllık da yaklaşık 4,5 milyon Euro kazanan İspanyol forvet için başkan Fikret Orman'ın takım arama kararı verdiği öğrenildi.

Bu doğrultuda İspanya'ya çıkarma yapan Orman'ın burada bazı menajerler ve kulüp yetkilileri ile bir araya geleceği kaydedildi. Negredo'nun da futbol hayatına ülkesinde devam etme isteği nedeniyle bazı La Liga ekiplerinin temsilcileri ile masaya oturacak olan Fikret Orman, istediği teklifi alması halinde transfer için düğmeye basacak.

BAŞKANIN İNANCI TAM

Başkan Fikret Orman, İspanya'da aradığını bulamazsa dümeni önce İngiltere'ye kıracak. Burada da iyi ilişkiler içinde olduğu bazı kulüp yöneticilerine Negredo'yu önerecek olan Siyah-Beyazlı kulübün başkanının son durağı ise Almanya olacak.

En kötü ihtimalle İspanyol golcünün maliyetinden kurtulmanın planlarını yapan Orman'ın, bu Avrupa turundan bir hayli umutlu olduğu ve Alvaro Negredo'yu elden çıkaracağını düşündüğü öğrenildi.

YORUMLAR 2
  • kadir 5 yıl önce Şikayet Et
    adam yıllık 5 milyon euro alıyor bu parayı bırak bunun yarısını bile veren olmaz. bu herif sözleşmesinin sonuna kadar çatır çatır parasını alır kardeşim..
    Cevapla
  • Ayşe 5 yıl önce Şikayet Et
    Azimliydin ama yeterli değildi performans in Negredo inşallah senin için hayırlı olan bir takıma gidersin
    Cevapla