Topun ağzındaki Negredo konuştu! 'Gelecek sezon..'

Beşiktaş'a geçen sezon gelen ancak performansıyla beklentilerin altına kalan Alvaro Negredo, İspanya basınına önümüzdeki sezonla ilgili açıklamalarda bulundu.

Topun ağzındaki Negredo konuştu! 'Gelecek sezon..'
Topun ağzındaki Negredo konuştu! 'Gelecek sezon..'
GİRİŞ 17.06.2018 13:35 GÜNCELLEME 17.06.2018 13:35
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Siyah-beyazlı taraftarların kendisine her zaman destek olduğunu ve sabır gösterdiğini ifade eden Negredo, yeni sezonda bambaşka bir performans ortaya koyacağını ifade etti.

Takımdan ayrılması gündemde olan İspanyol forvetin, "Gelecek sezon her şey farklı olacak. Alışma dönemim sona erdi, şimdi tribünleri coşturma zamanı" ifadelerinin, önümüzdeki sezonda da Beşiktaş'ta kalacağını açıkladığı şeklinde yorumlandı.

YÖNETİM TEKLİFLERE AÇIK

Bu arada Brezilya'da ortaya atılan Suning kulübünün Ramires ile Negredo'yu takas etmek istediği iddiası Beşiktaş Başkanı Orman'ı da heyecanlandırdı.

Başkan Orman, Çin takımlarıyla ilişkileri olan menajerlerin aranmasının talimatını verirken, son olarak Tosic'i Çin'e götüren menajerden de iddianın gerçekliği hakkında bilgi istedi. Eğer bu iddia gerek çıkarsa, Beşiktaşlı yetkililer önümüzdeki günlerde bu takası görüşmek için Çin'e çıkarma yapacak.

CİTY'DE BİLE BU PARAYI ALAMADI

Alvaro Negredo, en çok parayı Beşiktaş'ta kazanıyor. Middlesbrough ve Manchester City'de haftada 100 bin sterlin alırken cebine giren para 2 milyon 860 bin sterlin oldu. Valencia'da vergiler düşünce cebine 3 milyon 504 bin euro kalan İspanyol forvet, Sevilla'da 3 milyon 40 bin euro kazanıyordu. 1 milyon 40 bin euro'su vergiye gidiyor kendisine 2 milyon euro kalıyordu. Yıldız oyuncu Beşiktaş'tan ise senelik 4 milyon 350 bin garanti para bonuslar alıyor.

(Fotomaç)

YORUMLAR 6
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Yürü be NEGREDO kim tutar seni... biz her daim arkandayız. Yeter ki sen aldığın paranın hakkını ver.
    Cevapla
  • Cengiz 5 yıl önce Şikayet Et
    adam gol krali iyi degerlendiremedi senol gunes vagner love bosuna alindi bide sikayet etmis bjk yi love kovun gitsin love
    Cevapla
  • Deli coban60 5 yıl önce Şikayet Et
    Cenk satanın hiç suçu yokmu koarajma kendine oynuyor bunu yönetim görüyorsa Eyvah eyvah
    Cevapla
  • Ayşe 5 yıl önce Şikayet Et
    Taraftarlar daima yanında oldu eyvallahta sen yine aynı Negredo olacaksın ben öyle düşünüyorum ayrıca aldığın para kulübün bütçesini zorluyor en hayırlısı seni gitmen olacak Negredo gol yolunda yine sıkıntı çekmek istemeyiz
    Cevapla
  • Bjk 5 yıl önce Şikayet Et
    45 gol atacagım diyor :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle