Emre Akbaba için çılgın teklif! Takasta iki isim

Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor'un başarılı orta saha oyuncusu Emre Akbaba için ısrarını sürdürüyor. Siyah beyazlılar, Akbaba için Vagner Love ile Aras Özbiliz'i önerdi.

Emre Akbaba için çılgın teklif! Takasta iki isim
Emre Akbaba için çılgın teklif! Takasta iki isim
GİRİŞ 20.06.2018 12:03 GÜNCELLEME 20.06.2018 12:03
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, ısrarla istediği Emre Akbaba için Aytemiz Alanyaspor'a yaptığı teklifi daha da güçlendirdi.

Akdeniz temsilcisi, Akbaba-Vagner Love takasını kabul etmeyince Beşiktaş, yeni bir teklif sundu. Siyah beyazlıların transfer komitesi başkanı Umut Güner, Alanya yönetimine Emre Akbaba karşılığında Love ile Aras Özbiliz'i teklif etti.

 

 

Alanyaspor yönetimi de bunun üzerine düşünmek için süre istedi. Beşiktaş, geçen sezonun devre arasında Love'ı Alanyaspor'dan 1 milyonu bonus olmak üzere, toplam 4 milyon Euro'ya satın almıştı. 25 yaşındaki Emre Akbaba, geçen sezon 34 maçta 14 gol atarken, 9 da asiste imza atıp, milli takıma yükseldi. (Hürriyet)

YORUMLAR 6
  • yani ? 5 yıl önce Şikayet Et
    be ahmak takım madem işine yaramıyordu daha 5 ay önce allayıp pullayıp alırken aklınız nerdeydi. sen low u o kadar paraya al elinde patladın şimdide yanına bir daha koy ve artı para almaya çalış. bir alana bir bedava yani. boşuna demiyoruz bunlar büyük falan değildir büyütülmüş cücelerdir. yazıklar olsun bizdeki futbol kulüp yöneticiliğimize.
    Cevapla
  • suat trabzon 5 yıl önce Şikayet Et
    emre gibi bir futbolcusunu BJK kaça satardı? Bunu örnek almak lazım.
    Cevapla
  • gs ulraslan 5 yıl önce Şikayet Et
    aslanım emre. seni bekliyoruz. eninde sonunda gs formasını giyeceksin.türk telekom da attığın gollere deli gibi sevinmek için bekliyoruz.
    Cevapla
  • Beşiktaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence normal bi teklif , zaten ismi geçen oyuncularda bizim işimize yaramıyorlar.İki taraf içinde iyi transferler olur bence
    Cevapla
  • adam 5 yıl önce Şikayet Et
    emre zaten gslı ne bjksinden bahsediyon
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle